Αστρολογικές συνθήκες ...
Οι πλανητικές επιρροές που έχουν ταλαιπωρήσει πολλάκις μεγάλες ομάδες ατόμων τα δυο τελευταία χρόνια είναι η ξεκάθαρη παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη και του Πλούτωνα στον Αιγόκερο, στεκόμαστε όμως στον Κρόνο: 
Έτσι με την σειρά από τα τελευταία έτη των εκλείψεων στο σταυρό των μεταβλητών, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς, τα γεγονότα έχουν πάρει άλλη μορφή και μάλιστα καταιγίδας που φέρνει σημαντικές αλλαγές, ανάλογα με την ηλικία του κάθε ένα, το γενέθλιο ωροσκόπιο και «γενέθλιο ωροσκόπο». Το μήνυμα των αστρολογικών συνθηκών είναι πολύ ξεκάθαρο. Θα φέρει, και πάντα θα φέρνουν, τις συνθήκες εκείνες που θα αποδυόμουν κάθε τι επιβλαβές στο σύνολο, οι αλλαγές δεν περιμένουν· ξεσπούν, τόσο απλά! Ας επικεντρωθούμε όμως στα αναφερόμενα ζώδια που έχουν και τις τελευταίες σημαντικές εξελίξεις στην καθημερινότητα τους. Έτσι για τους Δίδυμους η παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη, ζωδιακό τομέα που αφορά τους συνεργάτες και τις συνθήκες στην εργασία φέρνει ανακατατάξεις ανάλογα και με τα «γενέθλια» του ζωδίου του ωροσκόπου σας. Έτσι όσοι έχουν γενέθλια μέχρι την πρώτη του μήνα στο σύνολο, σχεδόν, έχετε δεχτεί την «καταιγίδα». Και καλείστε για ένα σημαντικό διάστημα, τουλάχιστον έξι μηνών, να βρεθείτε σε μια ισορροπία. Γεγονός που στέφεται, αν προσέχετε με επιτυχία. Οι Παρθένοι, όπου και αυτοί συμμετέχουν στο μεταβλητό σταυρό, έχουν πιο βατές συνθήκες, οι ευκαιρίες που δίνονται είναι πολλές και έχουν να κάνουν με θέματα σπιτιού και καριέρας. Αυτή την στιγμή οι συνθήκες είναι σε αναμονή και πρόκειται να τεθούν σε δραστηριότητα από τον επόμενο μήνα. Όποτε η πρόταση που εχουμε είναι να διατηρήσουν τις κοινωνικές επαφές που χρειάζονται σε εγρήγορση και να προχωρήσουν στην επίτευξη των στόχων τους από τον Δεκέμβριο. Για τους τοξότες, που έχουν και τον γέρο, αυστηρό, δάσκαλο  εδώ και μια διετία περίπου έχει σχεδόν δώσει μια κλωτσιά και έχει γκρεμίσει όλες τις προβληματικές καταστάσεις με άσχημο τρόπο. Δεν παύει όμως ανάλογα και με την επιρροή του στο «γενέθλιο του ωροσκόπου σας» να σας φέρνει και τις λύσεις. Έτσι και τώρα είναι πολύ μετρημένος, μέχρι και τον Απρίλιο, ώστε να διαπίστωση αν πράγματι αξίζετε τις ευκαιρίες που λέτε. Για τους Ιχθείς, ζώδιο που έχει δόση τα «ρέστα του» από την σειρά των εκλείψεων που τελειώνουν τον Φεβρουάριο, σας ωθεί να σκεφτείτε, οργανώσετε και κινηθείτε προς νέες ευκαιρίες, «άγνωστες» για εσάς. Οι νεώτεροι, φυσικά το βλέπουν σαν μονόδρομο οι μεγαλύτεροι και έμπειροι σαν ένα κρυφό μονοπάτι που εύκολα οδηγεί στην επιτυχία!

Κριός
Με την παρουσία του Δια στο απέναντι σας ζώδιο είστε σε διαρκή αναζήτηση νέων συνθηκών στον επαγγελματικό τομέα. Ωμό εκείνο που πρέπει να δώσετε σημασία είναι να αφήνουν και κάτι στο ταμείο σας. Αποφύγετε να είστε επιρρεπείς σε λάθη και να μην μαίνεται στην βιτρίνα. Εάν έχετε και γενέθλια 1-10 είστε και από τους τυχερούς του ζωδίου.

Ταύρος
Ο όρος επικοινωνία έχει αλλά σχέδια από αυτή την Δευτέρα, έτσι καλείστε να σχεδιάσετε όσο γίνεται καλύτερα τις προτάσεις σας για τα επαγγελματικά σας ώστε να έχετε τα θεμιτά αποτελέσματα. Όσοι έχουν γενέθλια τον Μάιο να προσέχουν τις ερωτικές τους αταξίες αν είναι ελεύθεροι. Οι μεγαλύτεροι να φροντίζουν τις υποχρεώσεις τους.

Δίδυμοι
Οι υποχρεώσεις αλλά και οι ερωτικές ανησυχίες έχουν μια τάση αυτήν την εβδομάδα να είναι σε φάση αναδιοργάνωσης μέσα από εξομολόγηση και αναζήτηση συμβουλών από φιλικό σας άτομο μεγαλύτερης ηλικίας. Επίσης η έντονη ανησυχία σας για τα επαγγελματικά σας δρώμενα δεν στερείτε βάσης και καλό είναι να είστε πιο κοντά σε ανθρώπους που μπορούν να σας στηρίξουν.

Καρκίνος
Θετικό αναμένεται, υπό προϋπόθεσης, το τριήμερο. Και η εβδομάδα που αρχίζει από την Δευτέρα είναι πολύ δυναμική και χρειάζεται να σταθείτε στο ύψος σας. Οι φίλοι σας και συνεργάτες σας είναι πέραν του δέοντος ευχαριστημένοι μαζί σας και το αποδεικνύουν έμπρακτα. Είναι και καιρός να απαιτήσετε τα αυτονόητα προς το συμφέρον σας.

Λέων
Οι οικονομικές ανασφάλειες σας έχουν να δώσουν και να πάρουν, όχι αδικαιολόγητα. Και πρέπει να φοβούνται μόνο όσοι είναι στα δεύτερα ...άντα. Οι υπόλοιποι έχετε να δείτε με άλλο μάτι τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες σας σε σχέση με το παρελθόν. Όσοι έχετε γενέθλια από τις 12/8 και μετά να αποφύγετε τις αισθηματικές ή και ερωτικές υπερβολές ειδικά αν είναι και … πικάντικες.

Παρθένος
Κάποιες αισθηματικές υποθέσεις σας δεν είναι και οι καλύτερες το τελευταίο καιρό, υπάρχουν προβλήματα που σχετίζονται με το ταίρι σας και οι συνθήκες είναι ωθούμενες σε πόλωση. Καλό είναι να αποφύγετε τις ακραίες συνθήκες αν θέλετε να γλιτώσετε τα χειρότερα. Ταυτόχρονα προσέχετε τις οικογενειακές και επαγγελματικές αντιπαραθέσεις.

Ζυγός
Αυτό σαββατοκύριακο είναι πολύ θετικό και σας προσφέρει την κοινωνικότητα που επιθυμείτε. Αν έχετε και επαγγελματικό σχέδιο για την προώθηση της καριέρας σας ακόμα καλύτερα και από την Δευτέρα, καλείστε να κατοχυρώσετε τα συμφέροντα σας και τα οικονομικά σας έσοδα. Μην αδιαφορήσετε γιατί οι συνθήκες δεν είναι πάντα ευνοϊκές στις μέρες μας. 

Σκορπιός
Με τον Ήλιο και τον Έρμη να είναι στο ζώδιο σας, στο πρώτο δεκαήμερο, είναι εμφανές ότι υπάρχει μια εύνοια, τουλάχιστον σε θέματα επικοινωνίας και πληροφοριών που είναι ζωτικής σημασίας. Πρώτα για τα αισθηματικά και ερωτικά σας, όσο και για τα οικονομικά σας μην αφήσετε να πάνε στράφι οι θετικές συνθήκες.

Τοξότης
Κρόνος και Αφροδίτη στο ζώδιο σας και σε όσους έχουν γενέθλια από την 1 έως τις 10. Πρόβλημα; Κανένα! Οι συνθήκες σοβαρεύουν αν και όλα είναι σε τάση απόρριψης αλλάζουν και σας κάνουν να είστε πιο σοβαροί  και να βλέπετε πίσω από τους τοίχους το τι ευκαιρίες κρύβονται και με την θετική αστρολογική συσχέτιση του Δια όλα είναι σε κατάσταση «αρατέ πυλός». Πύλη που πρεπει να διαβείτε!

Αιγόκερως
Ένα πολύ θετικό τρίμερο είναι αυτό που σας καλεί να είστε και κάπου μακριά από τα τετριμμένα της καθημερινότητας. Να μην το αφήσετε να πάει χαμένο. Καθώς είναι μέρες κοινωνικών επαφών με φίλους και άτομα που σας αγαπούν. Μάλιστα οι νεώτεροι ίσως να βρουν και λύσεις σε θέματα καριέρας.  Οι ερωτευμένοι έχουν πολύ θετικές στιγμές με το ταίρι τους.

Υδροχόος
Ένα πολύ θετικό τρίμερο αναμένεται για εσάς, και ειδικά όσους έχουν γενέθλια από τις 9/2 και μετά και ο λόγος είναι απλός: έχετε λίγες στιγμές που ζήσετε με το ταίρι σας όποτε δεν του χαλάτε και χατίρι. Αλλά γενικά για όλους σας θα πρέπει να βάλετε σε μια σειρά την εργασιομανία που μπορείτε να επιδείξετε από την Δευτέρα όπου θα είναι και πιο αποδοτική.

Ιχθείς
Προτείνω να χαρείτε όσο μπορείτε το τριήμερο και να ασχοληθείτε με τους φίλους σας, τις κοινωνικές στιγμές και μάλιστα τις ευκαιρίες και έξοδο από την πόλη ή και για εκδρομικό τριήμερο· όσοι, τουλάχιστον, μπορείτε. Να θυμάστε ότι επαγγελματικά όλοι είναι πιο δύσκολα, από ότι φαίνεται η επόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι πολύ ενδιαφέρουσα επαγγελματικά και σε νέες ευκαιρίες. 



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top