Σχόλιο για την Έκλειψη

Η έκλειψη έχει πραγματοποιηθεί την 1η Σεπτέμβρη 2016 στην 9ο21’ στο ζώδιο της Παρθένου. Εκτός από τον Ήλιο και την σελήνη που είναι στην ίδια μοίρα το ζώδιο της Παρθένου φιλόξενη τον Δια, ορθόδρομος και τον Έρμη και Β. Δεσμό της Σελήνης που είναι ανάδρομοι.
Επίσης, ανάδρομοι είναι ο Ποσειδώνας και ο Ουρανός. Ο Μεν πρώτος είναι σε διαμετρική αντίθεση με το σημείο της Έκλειψης στην Παρθένο. Και ο Ουρανός θα δείξει το πώς καταστρέφει τα σχέδια του Ποσειδώνα. Γιατί αν κάποιος πιστεύει ότι σε εκλείψεις όπου συμμετέχει ο Ποσειδώνας όλα πάνε σύμφωνα με τα σχέδια που έχει κάνει κάποιος πλανάται πλάνην οικτρά. Ένα τέτοιο σχέδιο εφαρμογής έχει πραγματοποιηθεί με τις τηλεοπτικές άδειες. Στις Αρχές του Δεκεμβρίου πρεπει να έχουμε και άλλους άνεργους εκτός αν κάποιοι καταλάβουν το τι πρέπει να κάνουν. Το θέμα δεν είναι μόνο οι άνεργοι, πια, και αλλά που η θεματολογία της στήλης δεν επιτρέπει να αναφερθεί. Παντός, η πορεία μέχρι την επόμενη Ηλιακή έκλειψη στις 26 Φεβρουάριου 2017 είναι σπαρμένος με τα εν οίκο μη εν Δήμο. Μάλιστα, πολλοί υποστηρίζουν ότι μέχρι το τέλος του 2016 είναι επιβεβλημένες οι εκλογές. Εκλογές που έπρεπε να είχαν πραγματοποιηθεί εδώ και ένα χρόνο. Χωρίς να αποκλείουμε την τελευταία πιθανότητα είναι πιθανό να έχουμε και τις επόμενες(;) στα τέλη του Φεβρουάριου ή αρχές Μαρτίου. Ίδωμεν!   Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η κυβέρνηση έχει διαψεύσει πολλάκις την πιθανότητα πρόωρων εκλογών, κάτι που μας θύμισε με τις δηλώσεις του και την ανεξαρτητοποίηση του ο βουλευτής του κ Λεβέντη κος Καλιάνος.

Επίσης το Καμπανάκι έχει χτυπήσει και εξακολουθεί και χτυπά για όσους νομίζουν ότι τα προβλήματα έχουν τελειώσει. Αυτοί ανήκουν στον μεταβλητό σταυρό των ζωδίων· που είναι, οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Φυσικά οι Ιχθείς. Όσοι έχουν δεχτεί το χάδι των προβλημάτων εξακολουθούν …. και το δέχονται. Και όσοι δεν έχουν δεχτεί το όποιο πρόβλημα και κλείνουν τα αυτιά τους πάνε, στην κυριολεξία, γυρεύοντας. Αυτοί είναι που πρέπει να προσέχουν πιο πολύ!

Κριός:
Είναι πολύ έντονο το ενδιαφέρον σας για την εργασία καθώς είναι διάχυτη η ατμόσφαιρα του κοινωνικού περιβάλλοντος είτε είναι οικείο είτε κοινωνικό. Έτσι και εσείς  πρεπει να δείξετε το εργασιακό σας ενδιαφέρον εκεί που χρειάζεται και φυσικά να μην υπερβάλετε καθώς οι συνθήκες είναι πολλές και ταυτόχρονα σαθρές που δεν σας ευνοούν αν κάνετε βιαστικές ενέργειες. Έτσι χρειάζεται να είστε επιλεκτικοί αυτό το φθινόπωρο στις επιλογές σας.

Ταύρος:
Το φετινό φθινόπωρο είναι ένα από τα πιο θετικά των τελευταίων ετών, άλλωστε δεν θα πρέπει να είστε και πολύ δυσαρεστημένοι από τα τελευταία έτη. Έτσι και τώρα χρειάζεται να είστε έτοιμοι και διατεθειμένοι να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σταδιακά ανοίγονται σε όλους τους Ταύρους, ανάλογα πάντα με την ηλικία τους και το ωροσκόπιο τους. Βέβαια οι πιο πολλοί, συγκεκριμένα οι νεώτεροι του ζωδίου νιώθουν ότι είναι και παραμελημένοι. Θα τους έλεγα ότι πίσω έχει η αχλαδιά την ουρά. Καθώς οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές για όλους σας.

Δίδυμοι:
Οι απρόσεκτοι θα πρεπει να είναι έτοιμοι για προβλήματα, αν εξακολουθούν να είναι ή αν είναι με «λερωμένη» την φωλιά τους. Οι υπόλοιποι αντίθετα θα έλεγα ότι δέχονται τις προκλήσεις και τις αντιμετωπίζουν. Άλλωστε, στις εκλείψεις οι Κρόνος και Άρης είναι απέναντι σας και σας προκαλούν συνεχεία. Το ζητούμενο από σας είναι να μην τσιμπήσετε το τυράκι στην φάκα, αλλά να τυλίξετε την … φάκα και τον … φακαδορο! Θα το καταφέρετε; Επίσης να γνωρίζετε ότι ανάμεσα στις προκλήσεις είναι και πολύ καλές ευκαιρίες που θα φανεί αν τις έχετε κερδίσει από τα τέλη Οκτωβρίου και μετά. Εκεί θα φανεί η συνεχεία σας.

Καρκίνος:
Είναι γεγονός ότι οι συνθήκες δεν σας έχουν επηρεάσει όσο έχουν επηρεάσει τα υπόλοιπα ζώδια. Αντίθετα θα έλεγα ότι σας έχουν στα κρυφά και καλό είναι να μην έχετε την υπερβολή που πιάνει ορισμένους από εσάς σας να επιδειχτείτε κατά το δοκούν. Παρόλα αυτά είστε από τους πολύ τυχερούς καθώς οι εξελίξεις είναι –ή- το λιγότερο δείχνουν ότι έχουν διαθέσεις πολύ θετικές για εσάς και όχι μόνο. Λέμε, ότι δείχνουν, καθώς δεν είναι όλα όπως τα περιμένετε. Καλό θα είναι να είστε όλοι πολύ προσεκτικοί σε θέματα έκφρασης και επικοινωνίας που δεν είναι πολύ λεπτομερείς. Κατά τον Οκτώβριο είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε μπροστά σε διλήμματα συμφωνιών.

Λέων:
Οι μεγαλύτεροι είναι στα «κάγκελα» οι νεώτεροι είναι στον κόσμο τους και οι εξελίξεις τρέχουν. Οι τελευταίες εκλείψεις είναι πιο πολύ για θέματα οικονομικά για το ζώδιο σας, έτσι οι νεώτεροι έχουν να σκεφτούν τις επόμενες μελλοντικές τους κινήσεις που είναι και αρκετά δύσκολες. Η πιο σημαντική περίοδος είναι αυτή του Οκτωβρίου και μάλιστα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί – οι νεώτεροι – σε θέματα εργασίας και οικονομικών. Ανάλογες είναι και οι συνθήκες για τους μεγαλύτερους που οι συνθήκες είναι πολύ πιο σκληρές και στην κυριολεξία οι πιο άτυχοι θα είναι ανάμεσα στην Σκύλλα και την Χάρυβδη.

Παρθένος:
Εκλείψεις στο ζώδιο σας και με πρωταγωνιστή – αρνητικό – τον Ποσειδώνα. Όποτε εκείνο που πρεπει εσείς να έχετε στα υπόψη είναι ότι δεν πρεπει να κινείστε στα σύννεφα. Βέβαια, οι μεγαλύτεροι και έμπειροι έχετε να κρίνετε και από το παρελθών και τις εμπειρίες σας τις μελλοντικές εξελίξεις! Όμως οι νεώτεροι είναι στο τέλμα παρέα με τους … ελέφαντες. Έτσι αποφύγετε, αν είναι δυνατόν όλοι, τις πολύ δύσκολες συνθήκες που υπάρχουν σαν υποσχέσεις σε πτήσεις που δεν έχουν προορισμό. Οι πιο δύσκολες συνθήκες έρχονται για τους πιο πολλούς από τα τέλη Οκτωβρίου και μετά όποτε προσέχετε τις συνθήκες τότε διότι θα παγιωθούν μακροχρόνιες καταστάσεις.

Ζυγός:
Οι τελευταίες εκλείψεις που έγιναν στο τομέα που αντιστοιχεί στα μυστικά σας και με την είσοδο του Δια στο ζώδιο σας φέρνουν πολλές αλλαγές και μάλιστα για τους περισσότερους. Ας δούμε το πώς οι εκλείψεις δίνουν τις συνθήκες που σας επηρεάζουν πιο σημαντικά για το ζώδιο ακόμα και από την είσοδο του Δια. Με τις εκλείψεις στο προηγούμενο από εσάς ζώδιο έχετε όλες εκείνες τις δυνατότητες να πραγματοποιήσετε όλα τα σχέδια σας στο επόμενο χρονικό διάστημα που είναι μέχρι τον Δεκέμβριο. Δεν θα σας πω ότι έχετε να δώσετε εξετάσεις αλλά μάλλον να ξεκαθαρίσετε κάποιες καταστάσεις που εδώ και ένα χρόνο σας ταλαιπωρούσαν και αυτές θα κρατήσουν μέχρι και τον Οκτώβριο! 

Σκορπιός:
Οι τελευταίες εκλείψεις που έχουν πραγματοποιηθεί σας έχουν μεταφέρει το μήνυμα που είναι ακόμα πιο μυστικοπάθεια. Βέβαια, θα είναι, κάτι το εύκολο για εσάς αλλά δεν πρεπει να μενετέ και στις δάφνες σας. Να αποφύγετε να μείνετε μόνο στην αναγνώριση που έχετε από το ευρύ κοινωνικό σας περιβάλλον και να κοίταξε το πώς θα κάνετε της αναγνώριση απτό αποτέλεσμα επιτυχίας. Τα Γενέθλια σας, ανάλογα και την ηλικία σας είναι σημαντικά για πολλούς από εσάς. Δεν πρεπει να χάσετε τις καλές ευκαιρίες που έρχονται!

Τοξότης:
Με το Κρόνο να είναι στο ζώδιο σας και οι εκλείψεις να τον συντροφεύουν με δυναμικές συνθήκες σε σημείο … απασφαλισης δεν είναι όλα και τόσο ρόδινα. Ταυτόχρονα και με την συσχέτιση του Ποσειδώνα δένει κάπως … διαφορετικά το γλυκό! Ο Άρης που είναι δυναμικά ενεργός και στις δυο εκλείψεις, Ηλιακή και Σεληνιακή, είναι το κερασάκι των εξελίξεων. Επεξήγηση: Δράση και πάλι δράση δεν πρέπει να είστε πίσω από τα γεγονότα. Με τις εκλείψεις να πραγματοποιούνται στον άξονα της καριέρας σας και του σπιτιού σας, που είναι βασικοί αστρολογικοί  τομείς, έχετε λίγα περιθώρια για ανέσεις και αδιαφορία. Και από τα γενέθλια σας φροντίστε να είστε με νέες ιδέες.

Αιγόκερως:
Πολύ εύκολα είναι κατανοητό για τους περισσότερους από εσάς ότι η περίοδος των εκλείψεων είναι πολύ θετική για εσάς στο σύνολο του ζωδίου σας. Και σε αυτό το σημείο να μείνετε και να μην αφήστε τίποτα να χαθεί από την θετικότητα των συνθηκών. Επιπλέον θετικό σημείο είναι η παρουσία της Αφροδίτης στο ζωδιακό σας μεσουράνημα που σπρώχνει τις συνθήκες σε πολύ καλύτερες τάσεις, τουλάχιστον για την καριέρα σας και την δημόσια εικόνα σας. Σημαντική περίοδος είναι ο Οκτώβρης και ο Νοέμβριος που πρεπει να προσέχετε.

Υδροχόος:
Με τις εκλείψεις να πραγματοποιούνται στο τομέα των οικονομικών και των ερωτικών σας υποθέσεων όλα δείχνουν ότι είναι θετικά – είναι; Δεν το νομίζω καθώς όλοι κρίνουν από το φαίνεσθε και όχι από το τι είναι στην πραγματικότητα. Έτσι μέχρι και τον Δεκέμβριο καλείστε να είστε σε μια καθημερινή μεταβλητότητα που δεν είναι και πολύ ευχάριστη. Βέβαια, η αναφορά για χρήματα και αισθηματικά - ερωτικά δεν σημάνει ότι θα είναι τα καλύτερα σας. Καθώς αναμένετε να έχετε και εσείς τα σχετικά προβλήματα όποτε η τάση για αυτό το φθινόπωρο είναι εγκράτεια και στα δυο καθώς, τα οικονομικά – ειδικά αυτά είναι σε μια ιδιαίτερη και προβληματική τάση!

Ιχθείς:
Ο ζωδιακός άξονας στο οποίο ανήκετε είναι πολύ προβληματικός από τις τελευταίες εκλείψεις έτσι νιώθετε και εσείς καθώς συμμετέχει και η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου στο ζώδιο σας έχει την τιμητική του και μάλιστα είναι από … πρόβλημα. Δεν πρεπει όμως να είστε μακριά από κάθε προσπάθεια επίλυσης του. Να θυμάστε ότι οι συνθήκες που θέλετε να βρείτε λύση είναι παγιωμένες και δεν έχουν διάθεση· τουλάχιστον για τώρα να αφήσουν περιθώρια λύσης τους. Εκτός αν υπάρξουν εξωγενείς παράγοντες που δεν είναι στους κύκλους επιρροής σας. Έτσι και εσείς καλείστε να αποδείξετε τις δυνατότητες σας σε άλλες περιοχές ενδιαφέροντος σας! οι δυσκολίες είναι διαφορετικές για τον κάθε ένα και εντοπίζονται στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου που πρέπει να φανεί και το πιο δυνατό! 



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top