Κριός:
Καλό είναι να ηρεμήσετε αυτό το διήμερο και να μη ασχοληθείτε με τίποτα που να είναι καταχρηστικό της ηρεμίας σας. Εκτός, αν η εργασία σας είναι, δυστυχώς, μέσα στο διήμερο. Από το μεσημέρι της Κυριακής
είναι πιο ήρεμες -οι πιθανές- εκνευριστικές τάσεις και μπορείτε να ξεκινήσετε πολύ πιο θετικά την εργάσιμη εβδομάδα και ακόμα και πολύ πιο θετικές οι κάθε ενέργειες σας που αφορούν και τους επαγγελματικούς σας στόχους. Έτσι οι έχοντες τις ευκαιρίες μπορούν πολύ εύκολα να δουν τα σχέδια τους και οι στόχοι τους να έχουν τις καλύτερες προοπτικές.

Ταύρος:
Το διήμερο η Σελήνη είναι σε πολύ φιλικό σας ζώδιο. Γεγονός που υπόσχεται την απόλυτη επιτυχία σε ότι κάνετε. Το πιθανότερο είναι να έχετε και καλές, ήρεμες στιγμές με το ταίρι σας. Και από την Δευτέρα μπορείτε να κινηθείτε πιο δυναμικά σε θέματα επαγγελματικά, καριέρας ή και συνεταιρισμών. Εκείνο που θέλω από την πλευρά σας είναι να είστε όσο το δυνατόν έτοιμοι για κάθε δυσκολία - εύχομαι να είμαι υπερβολικός στους φόβους μου. Προσέχετε και τους φίλους σας σε τι θα σας προσφέρουν σαν βοήθεια, που πολλάκις είναι και αχρείαστη ή το θετικότερο αστεία μόνο και μόνο στις προθέσεις.

Δίδυμοι:
Σε οικογενειακό περιβάλλων, φαίνεται ότι, κινείται η καθημερινότητα σας το διήμερο. Έτσι καλό είναι να είστε πιο θετικοί σε ότι κάνετε και να μην δυσανασχετήσετε, ειδικά μετά το μεσημέρι της Κυριακής. Και από την Δευτέρα καλό είναι να είστε έτοιμοι όσοι εργάζεστε και μπορείτε ταυτόχρονα να δείξετε τις ικανότητες σας στις επαφές με τον κόσμο και την επικοινωνία. Βέβαια, η συνεχεία δεν θα είναι εντυπωσιακή σε όλη την εβδομάδα, αλλά κινείται σε λάθος κατεύθυνση στις 11 και 14/7.

Καρκίνος:
Σε πολύ θετικό κλίμα κινείται το διήμερο, ειδικά και για όσους έχουν και γενέθλια αυτές τις μέρες. Αλλά και τα ψέματα, που έχετε πείσει τον εαυτό σας, όσοι έχουν γενέθλια από τις 7 έως τις 15 από την θετική συμπόρευση του Ήλιου, Ερμή και Αφροδίτης και με την, επίσης θετική συσχέτιση με τον Δια. Έτσι αποκτάει και άλλη διάσταση η περίοδος όσων έχουν γενέθλια αυτήν την εβδομάδα καθώς οι συσχετίσεις αυτές σας επηρεάζουν μέχρι τα επόμενα γενέθλια σας. Αλλά για αυτήν την εβδομάδα, είστε και σε περίοδο επικοινωνίας επαγγελματικής φύσεως καθώς οι δυσκολίες και η κριτική έχουν κρατηθεί εντός των πυλών και δεν έχουν αναρτηθεί σε διαδήλωση. Μην νομίζεται ότι δεν θα επανέλθουν οι δυσκολίες.

Λέων:
Σε ένα πολύ θετικό διήμερο μάλλον σας βλέπω και δεν έχετε λόγους να είστε πουθενά αλλού, εκτός από διακοπές και παράλιες. Ελπίζω να είστε όλοι με τους παραπάνω λόγους. Και από την Δευτέρα αρχίζει η επικοινωνία να έχει νέους λόγους πολύ πιο θετικούς από τους τελευταίους και να σας προσφέρει απλόχερα όλες τις ευκαιρίες για επαγγελματικές ευκαιρίες, όσοι είστε άτυχοι και εργάζεστε μέσα στο κατακαλόκαιρο. Και σας παρακαλώ να μην είστε άδικοι, όσοι είστε σε εργασία, ακόμη, γιατί είναι πολύ γνωστό ότι τα προβλήματα είναι πολλά ευρύτερα και κοινωνικά. Επίσης όσοι δεν έχετε πάει ακόμα διακοπές, συνετό είναι να είστε τακτοποιημένοι με τις υποχρεώσεις σας στην εφορία π.χ.

Παρθένος:
Το διήμερο ξεχωρίζει σε δυο τάσεις, το πολύ θετικό είναι το Σάββατο, και η Κυριακή που «χαλάει» από το απόγευμα και μετά. Έτσι δεχτείτε τα όποια θετικά του διήμερου ήρεμα και απλά. Και από την Δευτέρα καλείστε να είστε πολύ δυναμικοί σε επαγγελματικά σας θέματα και να εξασφαλίσετε την κάθε δυνατή και καλή τοποθέτηση για σας και μόνο. Μην ξεχνάτε, ότι δυο πολύ δυναμικοί πλανήτες που ανάγουν ευκαιρίες από τις ίδιες ενέργειες σας, Δίας και Άρης είναι σε θετική τοποθέτηση στο ζώδιο σας που ευνοεί τις ευκαιρίες επικοινωνίας και δίνει την ευκαιρία να δείξετε σωστά τις απόψεις σας. Ο ένας από τους δυο, ο Δίας είναι στο ζώδιο σας και ευνοεί το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο σας.

Ζυγός:
Το διήμερο είναι της τεμπελιάς, ή ακόμα καλύτερα της ξεκούρασης και της παράλιας, που καλό είναι να την χαρείτε όσο είναι δυνατόν. Και από την Δευτέρα μπορείτε να είστε πιο θετικοί σε επαφές με τους ανθρώπους και με όσους μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία για να έχετε τις καλύτερες επαγγελματικές συνθήκες μέσα στην εβδομάδα. Βέβαια, για ελάχιστους θα είναι και εβδομάδα προετοιμασίας που μοιραία είναι για τους λιγότερους και περίοδος προετοιμασίας για τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια σας, και για τους τυχερούς προετοιμασία για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Σκορπιός:
Όσοι έχετε γενέθλια από τις 5 έως τις 15 του μήνα μάλλον είστε οι πιο τυχεροί αυτής της περιόδου. Και η αιτία είναι μια και μοναδική, ο Άρης σας επηρεάζει τα μέγιστα για τις επόμενες μέρες τις εβδομάδας. Έτσι αυτό το Σαββατοκύριακο είναι πολύ θετικό και σε κάθε δραστηριότητα σας. Και από την Δευτέρα είναι πολύ ευμενές που η Σελήνη εισέρχεται στο δωδέκατο ζωδιακό σας σπίτι, γεγονός που δείχνει τις δυνατότητες για να έχετε τις ευκαιρίες, επαφές αλλά και την προσέγγιση σας σε άτομα που μπορούν να σας υποστηρίξουν. Αυτό θα φανεί πολύ καλά από την τρίτη και την Τετάρτη.

Τοξότης:
Το διήμερο είναι ουδέτερο και δεν έχει καμία ανησυχία. Εκείνο που πρεπει να προσέξετε είναι οι οικονομικές σας υποχρεώσεις καθώς είναι πολλές αν έχετε αμελήσει τις εύθηνες σας· ή ακόμα και να σας έρθουν ξαφνικές εύθηνες από το πουθενά. Επίσης πρέπει να κυνηγήσετε και τις ευκαιρίες που θέλετε να σας ανεβάσουν επαγγελματικά. Βέβαια, δεν θα είναι όλα εύκολα καθώς θα πρέπει να είστε και σε πιθανή αντίδραση πολλών ατόμων μόνο και μόνο για την αντίδραση τους. Όποτε εσείς είστε ανάλογα προετοιμασμένοι και δράτε κατά περίπτωση.

Αιγόκερως:
Ήρεμο και πνευματώδες θα χαρακτήριζα ότι είναι το διήμερο αυτό, μάλιστα μερικοί είστε και μακριά από τα καθημερινά που σας έχουν ταλαιπωρήσει. Έτσι, όσοι δεν είστε διακοπές μπορείτε να δείτε με άλλη προοπτική τις επόμενες μέρες και τις δυνατότητες που έχετε για τα σχέδια σας. Βέβαια, οι υποσχέσεις είναι πολλές καθώς οι στόχοι είναι τρεις ή υπάρχουν ανάλογες παραλλαγές. Θα πρέπει να είστε και έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο, τέτοιο που να έχετε την ηρεμία σας όλο το καλοκαίρι, ίσως και το φθινόπωρο.

Υδροχόος:
Πολύ μα πολύ θετικό είναι το διήμερο του Σαββατοκύριακου, με παρέα και πολλές απόψεις. Όποτε, είναι απλό να κατανοήσετε ότι είναι πολύ εύκολο για σας να έχετε μια σφαιρική άποψη για το μέλλον, οποίο και να είναι αυτό είτε είναι αισθηματικό είτε επαγγελματικό. Εσείς θα ξεκαθαρίσετε τις απόψεις σας από την Κυριακή το απόγευμα και μέχρι την Δευτέρα το Βράδυ. Βέβαια, αυτά είναι ενδεικτικά στο τι έχετε να αντιμετωπίσετε από πολλές ευκαιρίες αλλά και για τις μελλοντικές σας δυνατότητες. Βέβαια, πρέπει να είστε και έτοιμοι για κάθε πιθανή, απρόοπτη, αλλαγή που ίσως να μην είναι και ευχάριστη από την Τετάρτη και μετά.

Ιχθείς:
Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία σαββατοκύριακα είναι λίγο της ταλαιπωρίας, αλλά οι ανταμοιβές είναι πολλές και καλές. Όποτε μπορείτε εύκολα, τώρα πια να σκεφτείτε τις επόμενες κινήσεις σας. Όσο για διακοπές, είτε είστε είτε θα πάτε σε λίγες μέρες το μυαλό σας είναι πίσω και δεν θα το στερήσετε από την σκέψη για την καριέρα σας αλλά και τις επόμενες επαγγελματικές σας κινήσεις. Αυτές θα φανούν από την Δευτέρα, το πόσο θετικές είναι οι επαφές σας και από την Τετάρτη θα έχετε τις όποιες, θετικές αντιδράσεις των επαφών σας. Είναι περιττό να σας πω ότι δεν πρεπει να χάνετε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, είτε είναι υποσχόμενες είτε κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους – το ίδιο πρέπει να κάνετε και εσείς.

Σχόλιο εβδομάδας

Μια πολύ επικοινωνιακή περίοδος ξεκινάει από αυτό το Σαββατοκύριακο, και όλα είναι στην κυριολεξία … χρωστούμενα! Καθώς όλες οι προσπάθειες, δικές σας - και των άλλων, έχουν βρει πολλά εμπόδια την προηγούμενη εβδομάδα. Όμως τώρα, έχετε την ρεβάνς από τις πλανητικές συσχετίσεις που - στην κυριολεξία – πρωταγωνιστεί ο Ερμής. Με την έμφαση της διπλωματίας, της ανατροπής από τα δεδομένα αλλά και της απόλυτης κατάρρευσης σε όσους-ες επιμένουν να ποντάρουν σε χαμένα - συναισθήματα - και … άλογα. Ελπίζω να καταλάβατε το πόσο απλές είναι οι επιλογές σας. Είτε αυτές είναι εθιμικές και σχετίζονται με το καλοκαίρι είτε είναι επαγγελματικές που είναι και δύσκολες εξ’ αιτίας των κοινωνικών συνθηκών. Κατά γενική ομολογία, οι συνθήκες κινούνται προς θετικές τάσεις – τουλάχιστον για το επόμενο δεκαπενθήμερο.


Οι πλανητικές όψεις της εβδομάδας
   
9 Ιουλ. 2016 στις 00:10:18 Η Σελήνη είναι σε 180° με τον Ποσειδώνα στις 08:27:15 Η Σελήνη είναι σε 120° με τον Πλούτωνα στις 11:06:26 Η Σελήνη είναι σε 60° με τον Ήλιο στις 12:31:29 Η Σελήνη είναι σε 0° με τον Δια
 στις 12:38:48 Η Σελήνη είναι σε 144° με τον Ουρανό στις 17:18:40 Η Σελήνη είναι σε 60° με τον Ερμή
 στις 19:21:49 Η Αφροδίτη είναι σε 135° με τον Ποσειδώνα στις 23:08:37 Η Σελήνη είναι σε 60° με τον Άρη
 στις 23:42:18 Ο Δίας είναι σε 144° με τον Ουρανό

10 Ιουλ. 2016 στις 00:22:57 Η Σελήνη είναι σε 150° με τον Ουρανό στις 02:01:23 Η Σελήνη είναι σε 180° με τον Χείρωνα στις 06:27:42 Η Σελήνη είναι σε 60° με την Αφροδίτη στις 08:41:04 Ο Ήλιος είναι σε 60° με τον Δια
 στις 08:55:16 Η Σελήνη είναι σε 72° με τον Κρόνο στις 11:32:09 Η Σελήνη Εισέρχεται στον ζυγό στις 12:38:44 Η Σελήνη είναι σε 72° με τον Ήλιο στις 22:01:32 Η Σελήνη είναι σε 72° με τον Ερμή

11 Ιουλ. 2016 στις 05:00:01 Ο Ερμής είναι σε 120° με τον Άρη στις 05:15:13 Η Σελήνη είναι σε 45° με τον Άρη
 στις 08:44:35 Η Σελήνη είναι σε 60° με τον Κρόνο στις 09:04:45 Η Σελήνη είναι σε 72° με την Αφροδίτη στις 10:28:37 Ο Ερμής είναι σε 90° με τον Ουρανό στις 11:10:48 Η Σελήνη είναι σε 150° με τον Ποσειδώνα στις 19:32:36 Ο Ερμής είναι σε 120° με τον Χείρωνα στις 19:46:45 Η Σελήνη είναι σε 90° με τον Πλούτωνα
 στις 23:15:09 Η Σελήνη είναι σε 144° με τον Ποσειδώνα

12 Ιουλ. 2016 στις 00:33:32 Ο Ερμής είναι σε 135° με τον Κρόνο στις 00:54:58 Η Σελήνη είναι σε 30° με τον Δια
 στις 03:51:46 Η Σελήνη είναι σε 90° με τον Ήλιο στις 08:33:59 Η Αφροδίτη Εισέρχεται στον Λέοντα στις 11:53:35 Η Σελήνη είναι σε 30° με τον Άρη στις 12:29:36 Η Σελήνη είναι σε 180° με τον Ουρανό στις 14:02:45 Η Σελήνη είναι σε 150° με τον Χείρωνα στις 14:43:43 Ο Ερμής είναι σε 135° με τον Ποσειδώνα στις 14:53:35 Η Σελήνη είναι σε 45° με τον Κρόνο στις 17:26:14 Η Σελήνη είναι σε 135° με τον Ποσειδώνα στις 18:00:57 Η Σελήνη είναι σε 90° με τον Ερμή στις 23:52:12 Η Σελήνη Εισέρχεται στον Σκορπιό

13 Ιουλ. 2016 στις 01:38:30 Η Σελήνη είναι σε 90° με την Αφροδίτη στις 02:11:16 Η Σελήνη είναι σε 144° με τον Χείρωνα στις 07:41:23 Η Σελήνη είναι σε 45° με τον Δια στις 08:07:48 Η Σελήνη είναι σε 72° με τον Πλούτωνα
 στις 20:23:05 Η Σελήνη είναι σε 135° με τον Χείρωνα στις 21:08:47 Η Σελήνη είναι σε 30° με τον Κρόνο στις 23:45:52 Η Σελήνη είναι σε 120° με τον Ποσειδώνα

14 Ιουλ. 2016 στις 03:46:36 Ο Ερμής Εισέρχεται στον Λέοντα στις 08:13:00 Ο Άρης είναι σε 150° με τον Ουρανό στις 08:19:37 Η Σελήνη είναι σε 60° με τον Πλούτωνα στις 14:22:48 Η Σελήνη είναι σε 60° με τον Δια
 στις 21:44:54 Η Σελήνη είναι σε 120° με τον Ήλιο

15 Ιουλ. 2016 στις 01:06:39 Η Σελήνη είναι σε 150° με τον Ουρανό στις 01:21:47 Η Σελήνη είναι σε 0° με τον Άρη στις 02:30:17 Η Σελήνη είναι σε 120° με τον Χείρωνα στις 12:14:00 Η Σελήνη Εισέρχεται στον Τοξότη
 στις 13:04:23 Η Σελήνη είναι σε 144° με τον Ουρανό στις 14:15:40 Η Σελήνη είναι σε 45° με τον Πλούτωνα
 στις 14:39:40 Η Σελήνη είναι σε 72° με τον Δια στις 18:42:26 Η Σελήνη είναι σε 120° με τον Ερμή στις 19:42:13 Η Αφροδίτη είναι σε 45° με τον Δια στις 20:46:22 Η Σελήνη είναι σε 120° με την Αφροδίτη






0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top