Κριός:
Οι τάσεις για αυτήν την εβδομάδα δεν είναι πολλές και δεν έχουν να προσφέρουν διλήμματα. Απλά πρεπει να επιλέξετε ανάμεσα στο αν θα κάνετε υποβρύχιο ψάρεμα ή θα επιλέξετε την ομοιομορφία του ήλιου στο δέρμα σας.
Όπως και να είναι παντός οι στιγμές είναι ήρεμες. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι πολλοί έχουν να περάσουν τις δικές τους δυσκολίες. Έτσι είναι λογικό να είστε ήρεμοι, αλλά το περιβάλλων, φιλικό ή εξωγενές να σας χαρίζει στιγμές από νεύρα. Η λύση είναι μια η θάλασσα είναι ένα βήμα και η βουτιά είναι η καλύτερη λύση. Όμως όσοι εργάζονται έχουν την αδράνεια των ημερών και κάτι από «πικάντικα» νεύρα με τα απλά καθημερινά θέματα.

Ταύρος:
Ο Άρης είναι απέναντι σας, και ετοιμάζεται να αλλάξει ζώδιο και όλο και κάτι θυμάται να σας προσφέρει. Μαζί με την Σελήνη του απαγορευμένου πάθους που είναι σε μόνιμη πρόκληση και αυτή, έχει σκοπό να σας κολάσει αλλά και να σας αναστατώσει ερωτικά και με πάθος. Έτσι όσοι είστε σε καλοκαιρινές διακοπές ασχολείσθε και με τα αισθηματικά – ερωτικά σας. Είτε αυτά είναι για το ταίρι σας είτε είστε αδέσμευτοι. Όπως και να έχει, καλά είναι να είστε με μέτρο, καθώς κάποιοι  μετράνε την κάθε σας ενέργεια. Και όλο και κάτι, συνεχώς, προσθέτουν για να σας κάνουν να χάσετε τον έλεγχο σας. Έτσι προσέχετε τα λόγια σας για να μην βρεθείτε χωρισμένοι στο τέλος της εβδομάδας.

Δίδυμοι:
Ερωτικό θέλετε να είναι το καλοκαίρι, αλλά που να βρεθεί ο ερωτισμός μέσα στη πόλη; Όλο και κάτι θα σκεφτείτε, όλο και κάποιες νυχτερινές έξοδοι θα υπάρχουν που θα δώσουν τις ευκαιρίες εκείνες για να έχετε το περιβάλλον που θέλετε. Αλλά  εκείνο που πρέπει να σκεφτείτε είναι να μην «τιμωρήσετε» ούτε να έχετε είστε «αμείλικτοι στα αισθήματα σας». Τα τελευταία είναι λίγο δύσκολα καθώς έχετε μια εσωτερική ανάγκη να αφήσετε τα ερωτικά «θύματα σας» στην  άκρη του δρόμου «εκλιπαρώντας» την προσοχή σας. Μάλλον, ορισμένοι όχι όλοι, έχετε αποφασίσει να χωρίσετε· τουλάχιστον για το καλοκαίρι!

Καρκίνος:
Είναι γεγονός ότι, οι συνθήκες κυλούν πολύ ήρεμα και με καλοκαιρινούς ρυθμούς που φέρνουν και ένα είδος σιεστάς.  Έτσι η καθημερινότητα κυλάει απλά χωρίς πολλά να έχει να ζήτηση ούτε και να προσφέρει. Από την Δευτέρα όμως έχει να σας ζητήσει και πολλά από τα νεύρα σας που κυλούν και στο υπόλοιπο της εβδομάδας, μάλιστα θα πρεπει να προσέχετε την συμπεριφορά σας. Καθώς οι προκλήσεις, το λιγότερο φραστικές, είναι στην καθημερινότητα της εβδομάδας. προσοχή στο τέλος της καθώς οι απλές λέξεις μεταλλάσσονται σε «φονικά» Pokemon.

 
Λέων:
Και αυτή η εβδομάδα είναι πολύ δραστική και προβληματική από πολλές συμπεριφορές. Και η αφορμή είναι πιο πολύ για θέματα, υλικά, οικονομικού κέρδους, για τους επαγγελματίες, αλλά και για αισθηματικά προβλήματα, που έχουν και μεγάλη διάσταση απόψεων. Εσείς σε ποια περίπτωση είσαστε; Ότι και να είναι, η τάση για αυτήν την εβδομάδα είναι σε κάτι από πρόβλημα, σε οποια τάση και να είστε τοποθετημένοι. Έτσι, οι οικονομικές υποχρεώσεις μάλλον είναι αυτές που ρίχνουν πίσω τις διακοπές ή είναι αυτές που αναβάλουν για φέτος την καλοκαιρινή ανάπαυλα, αν τροποποιηθούν, είστε τυχεροί. Όσο για τους έχοντες αισθηματικά προβλήματα, καλό είναι να πατούν γέρα στα ποδιά τους και να είναι ρεαλιστές. 

Παρθένος:
Το σαββατοκύριακο κυλάει ήρεμα και με σκέψεις. Και από την Δευτέρα οι αντιδράσεις είναι πολλές και αφορούν όσους έχουν αισθηματικά προβλήματα και μόνο. Έτσι αναμένεται πολύ εύκολα η τρίχα να μεταβληθεί σε τριχία και να γίνει ένα πολύ μπερδεμένο σύμπλεγμα από μύλο και κουβάρι που κανείς δεν θα βρίσκει άκρη καθώς οι εγωισμοί βγάζουν συνεχεία νέες απόψεις. Γενικά ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα, σε όσους έχουν την προδιάθεση. Όσοι είναι όμως χωρίς κανένα πρόβλημα και είναι στην εργασία, να περιμένουν ένα καθημερινό πρόβλημα που ίσως να τους ταλαιπωρήσει. Όσοι είναι σε διακοπές μάλλον δεν είναι και οι καλύτερες ή σύμφωνα με ό,τι περιμένανε.

Ζυγός:
Όλα ήρεμα και καλά, αλλά οι φίλοι δεν είναι και πολύ εντάξει απέναντι σας. Τόσο στις προσδοκίες σας για αυτήν την  εβδομάδα, όσο και στα λόγια που ίσως φέρουν στο κοινωνικό σας κύκλο. Παντός να περιμένετε να είναι «κοινωνικές κριτικές» που ίσως να έχουν σχέση με το παρελθών σας και με αισθηματικές σας ιστορίες. Η οποια δυναμική αντίδραση σας είναι μάλλον και απρόβλεπτη και πολύ δυναμική, αν είναι και διπλωματική μάλλον είστε οι κερδισμένοι. Να βρείτε τα άτομα που σας ζηλεύουν, αυτά έχουν κάνει την ζημία.

Σκορπιός:
Ερωτικά είναι τα θέματα που σας ενδιαφέρουν αυτήν την εβδομάδα, μάλιστα πολλοί θα έχετε και τα αναμενόμενα προβλήματα. Βασικά δεν θα πρέπει να πέσετε από τα σύννεφα, καθώς οι πιο εγκρατείς και σκεπτόμενοι αναμένανε εδώ και καιρό τις εξελίξεις αυτές. Επίσης προβλήματα υπάρχουν και στα οικονομικά. Μάλιστα, θα έλεγα ότι όσοι βλέπουν και πιο μακριά έχουν αποφασίσει εδώ και καιρό τις επόμενες κινήσεις τους. Πολλοί, ενδεχόμενα, να είναι και δυσαρεστημένοι από τις συνθήκες και εξελίξεις αλλά δεν έχουν περιθώρια ελιγμών. Όσοι, όμως, τυχεροί είναι σε διακοπές ας είναι απλά πιο προσεκτικοί σε ότι κάνουν ειδικά αν είναι και αδέσμευτοι ή μαζί με το ταίρι τους.

Τοξότης:
Η Δευτέρα είναι για χωρισμούς κάθε είδους, όπως και για αναχωρήσεις και για κάθε είδους διακοπές. Έτσι αναμένεται η εβδομάδα να είναι ξεχωριστή καθώς είναι για τους περισσότερους και αρχή των διακοπών τους. Όμως δεν είναι όλα σύμφωνα με τα σχέδια τους και οι αλλαγές είναι μέσα στο πρόγραμμα καθώς οι συνθήκες λένε ότι το κάθε τι όμορφο είναι και λίγο … ξινό. Εκείνο που θέλω από πλευρά σας είναι να είστε ήρεμοι και να κατανοητέ τα προβλήματα των άλλων χωρίς να γίνονται δικά σας, και ταυτόχρονα να μπορείτε να διασκεδάσετε χωρίς να είστε τα προβλήματα άλλων. Γενικά θα πρεπει να προσέξετε και την γενικότερη συμπεριφορά σας και την κάθε μια σας κίνηση που πολύ εύκολα μπορεί να παρεξηγηθεί.

Αιγόκερως:
Είναι μια περίοδος που ενώ η σκέψη σας θα πρεπει να είναι μόνο στις διακοπές σας και στο ποσά μπάνια θα κάνετε, στο που θα πάτε και το πώς θα ξεκουραστείτε , στο πως θα ξεφύγετε από την καθημερινότητα· εσείς σκέφτεστε το πώς θα είστε στην … εργασία. Στην καλύτερη περίπτωση το μυαλό σας τρέχει ακόμα πιο πολύ και κάνετε  σχέδια που ελπίζω να … γίνουν πράξη. Για την ώρα όμως σκεφτείτε το πώς θα αποφύγετε τις οποίες προστριβές, αισθηματικές και κοινωνικές … και εφορίας που φαίνεται ότι σας ζητά πολλά· από πού δεν ξέρω, αλλά γενικά κάτι θέλει και μάλλον ήρθε η σειρά σας να αποδείξετε ότι δεν είστε ο Ωνάσης!

Υδροχόος:
Τρεις πλανήτες στο τομέα των συνεργατών και του συντρόφου, ο Ήλιος και ο Ερμής με την Αφροδίτη. Και μάλιστα η τελευταία να είναι με δυσμενή όψη με τον Πλούτωνα, σαν να σας βλέπω σε … ανάμενα καρβουνά καλοκαιριάτικα. Και δεν είναι υπερβολή αυτό καθώς είναι σε καίρια ζητήματα που αφορούν εσάς και την ευρύτερη πορεία του επαγγέλματος σας και της καριέρας σας. Μάλλον θα πρεπει να περιμένετε και τις επόμενες μέρες στην εβδομάδα καθώς θα διαπιστώσετε και τις τελικές προθέσεις φίλων και συνεργατών σας, αλλά ίσως και του συντρόφου σας. 

Ιχθείς:
Ηρεμία είναι καλοκαίρι και δεν χρειάζεται να είστε στην πρίζα, κοιτάτε να χαρείτε όσο είναι δυνατόν την καθημερινότητα σας τώρα που είναι ήρεμη και δεν έχει να σας ταλαιπωρήσει. Επίσης όσοι εργάζεστε είναι δυνατόν να έχετε και τις ευκαιρίες και επαφές που θέλετε. Λογικό είναι όμως να είστε και για λίγο στην αναμονή· λόγο … φόβου, που δεν πρεπει να σας φρενάρει. Όμως μέσα στην εβδομάδα προσέχετε το τι κάνετε και λέτε καθώς οι συνθήκες είναι και πολύ ανταγωνιστικές είτε είστε σε διακοπές, είτε στην εργασία. Να προέχετε τα φραστικά λάθη και τους φίλους σας που κάθε άλλο φίλοι είναι.


Σχόλιο εβδομάδας
Είναι απορίας άξιο να σκεφτεί κανείς το πως θα κινηθεί η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου. Οι συνθήκες είναι από χωρισμούς, Αφροδίτη 150 με Πλούτωνα, και από απλά εμπόδια με πλήρη ασυνεννοησία έως φασίστηκες ανατροπές και ολική ρήξη από πρόθεση. Αυτά, βέβαια, είναι για λίγες περιπτώσεις. Είναι όμως ευρεία γνωστές οι συνθήκες όταν αφορούν άτομα που είναι σε ηγετικά κοινωνικά στρωματά. Και όσοι έχουν γενέθλια, αυτήν την εβδομάδα, έχουν μια πολύ δύσκολη χρόνια γενέθλιων μέχρι τα επόμενα γενέθλια τους. Είναι πολλοί αυτοί που θα περάσουν από τα ψηλά στα χαμηλά και διαπιστώνουν αυτό του λέει ο λαός «ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του» καθώς «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια». Ηγετικές, κοινωνικές, μορφές που έχουν γενέθλια σε αυτήν την εβδομάδα είναι σχεδόν σίγουρο, για να μην τονίσουμε 100%, ότι μετά από σύγκρουση θα υποχρεωθούν να περάσουν ταχύτατα στην κοινωνική λήθη. Επίσης, πολύχρονη η μεταπολίτευση του 1974 που ορίζεται και ως τρίτη … ελληνική δημοκρατία.



Οι πλανητικές όψεις της εβδομάδας

23 Ιουλ. 2016 στις 04:08:47 Η Σελήνη είναι σε 45° με τον Ουρανό στις 05:16:41 Η Σελήνη είναι σε 90° με τον Κρόνο στις 07:53:40 Η Σελήνη είναι σε 0° με τον Ποσειδώνα στις 11:23:25 Η Σελήνη είναι σε 150° με την Αφροδίτη στις 15:08:22 Η Σελήνη είναι σε 60° με τον Πλούτωνα στις 15:34:09 Η Σελήνη είναι σε 135° με τον Ήλιο
 στις 19:26:30 Η Σελήνη είναι σε 150° με τον Ερμή στις 22:46:14 Η Σελήνη είναι σε 144° με την Αφροδίτη στις 23:24:55 Η Σελήνη είναι σε 180° με τον Δια

24 Ιουλ. 2016 στις 04:01:48 Ο Ερμής είναι σε 144° με τον Χείρωνα στις 06:05:23 Η Σελήνη είναι σε 30° με τον Ουρανό στις 06:51:23 Η Σελήνη είναι σε 0° με τον Χείρωνα στις 07:15:53 Η Σελήνη είναι σε 144° με τον Ερμή
 στις 10:06:11 Η Σελήνη είναι σε 120° με τον Άρη στις 11:47:01 Η Σελήνη είναι σε 72° με τον Πλούτωνα στις 15:32:42 Η Σελήνη Εισέρχεται στον Κριό στις 15:44:29 Η Σελήνη είναι σε 135° με την Αφροδίτη στις 19:16:44 Η Σελήνη είναι σε 120° με τον Ήλιο

25 Ιουλ. 2016 στις 00:52:12 Η Σελήνη είναι σε 135° με τον Ερμή στις 04:57:08 Η Αφροδίτη είναι σε 150° με τον Πλούτωνα στις 06:25:49 Ο Ερμής είναι σε 30° με τον Δια στις 08:46:10 Η Σελήνη είναι σε 120° με τον Κρόνο στις 11:23:02 Η Σελήνη είναι σε 30° με τον Ποσειδώνα στις 12:19:09 Η Σελήνη είναι σε 135° με τον Άρη στις 18:29:22 Η Σελήνη είναι σε 90° με τον Πλούτωνα στις 19:34:25 Ο Ερμής είναι σε 144° με τον Πλούτωνα στις 19:48:21 Η Σελήνη είναι σε 120° με την Αφροδίτη

26 Ιουλ. 2016 στις 03:21:34 Η Σελήνη είναι σε 150° με τον Δια στις 03:57:56 Η Σελήνη είναι σε 144° με τον Άρη
 στις 05:55:12 Η Σελήνη είναι σε 120° με τον Ερμή στις 09:18:32 Η Σελήνη είναι σε 0° με τον Ουρανό στις 09:57:57 Η Σελήνη είναι σε 30° με τον Χείρωνα στις 10:13:19 Η Σελήνη είναι σε 135° με τον Κρόνο στις 12:50:15 Η Σελήνη είναι σε 45° με τον Ποσειδώνα στις 13:39:51 Η Σελήνη είναι σε 144° με τον Δια στις 14:22:08 Η Σελήνη είναι σε 150° με τον Άρη στις 18:37:23 Η Σελήνη Εισέρχεται στον Ταύρο

27 Ιουλ. 2016 στις 01:25:48 Η Σελήνη είναι σε 144° με τον Κρόνο στις 01:59:37 Η Σελήνη είναι σε 90° με τον Ήλιο στις 05:05:07 Η Σελήνη είναι σε 135° με τον Δια στις 10:44:56 Ο Ερμής είναι σε 120° με τον Ουρανό στις 11:18:00 Η Σελήνη είναι σε 45° με τον Χείρωνα στις 11:32:59 Η Σελήνη είναι σε 150° με τον Κρόνο στις 14:10:07 Η Σελήνη είναι σε 60° με τον Ποσειδώνα στις 15:54:48 Ο Ερμής είναι σε 150° με τον Χείρωνα στις 16:51:14 Η Αφροδίτη είναι σε 144° με τον Χείρωνα στις 21:12:01 Η Σελήνη είναι σε 120° με τον Πλούτωνα

28 Ιουλ. 2016 στις 03:23:26 Η Σελήνη είναι σε 90° με την Αφροδίτη στις 06:43:37 Η Σελήνη είναι σε 120° με τον Δια στις 07:53:38 Ο Ήλιος είναι σε 144° με τον Ποσειδώνα στις 10:23:13 Η Σελήνη είναι σε 72° με τον Ποσειδώνα
 στις 10:34:13 Η Σελήνη είναι σε 72° με τον Ήλιο στις 12:00:34 Η Σελήνη είναι σε 30° με τον Ουρανό στις 12:33:58 Η Σελήνη είναι σε 60° με τον Χείρωνα στις 15:16:31 Η Σελήνη είναι σε 90° με τον Ερμή στις 18:12:54 Η Σελήνη είναι σε 180° με τον Άρη στις 21:16:36 Η Σελήνη Εισέρχεται τους Δίδυμους στις 22:27:57 Η Σελήνη είναι σε 135° με τον Πλούτωνα

29 Ιουλ. 2016 στις 08:16:59 Η Σελήνη είναι σε 60° με τον Ήλιο στις 08:47:00 Η Σελήνη είναι σε 72° με τον Χείρωνα στις 09:44:41 Ο Ήλιος είναι σε 45° με τον Δια στις 12:38:46 Η Σελήνη είναι σε 72° με την Αφροδίτη στις 13:20:04 Η Σελήνη είναι σε 45° με τον Ουρανό στις 13:38:35 Η Σελήνη είναι σε 144° με τον Πλούτωνα στις 14:05:48 Η Σελήνη είναι σε 180° με τον Κρόνο στις 16:44:07 Η Σελήνη είναι σε 90° με τον Ποσειδώνα στις 23:46:58 Η Σελήνη είναι σε 150° με τον Πλούτωνα στις 23:48:31 Ο Ερμής είναι σε 90° με τον Άρη στις 23:58:13 Η Αφροδίτη είναι σε 144° με τον Πλούτωνα


Μπαρδόπουλος Ιωάννης 6974159292



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top