Κριός:
Το Σαββατοκύριακο είναι ήρεμο, αλλά και γεμάτο σκέψεις. Έτσι καλό είναι να είστε με κάποια αποστασιοποίηση σε θέματα που δεν σας ενδιαφέρουν και είναι άλλων. Καλό είναι να βρείτε μια ενδιαφέρουσα απασχόληση που να σας βγάζει από τα όποια προβλήματα σας, αν είστε τυχεροί και δεν υπάρχουν.
Και από την Δευτέρα που πραγματοποιείται η πανσέληνος και φέρνει επιπόλαια, στην κυριολεξία προβλήματα, ανησυχείτε για την … ανησυχία. Εκτός αν έχετε υποθέσεις που αφορούν θέματα οικογένειας και επαγγελματικές εξελίξεις. Αυτοί που επηρεάζονται είναι πιο πολύ όσοι έχουν γενέθλια στις πέντε τελευταίες μέρες του ζωδίου. Φυσικά, και πάντα, υπό προϋπόθεσης οι έχοντες τα προσόντα πολύ εύκολα ξεφεύγουν από οικονομικά προβλήματα, ενώ οι ερωτευμένοι πάνε και για ολοκληρωτική δέσμευση.

Ταύρος:
Με έντονα συναισθήματα κυλάει αυτό το Σαββατοκύριακο, πρώτα για τους ερωτευμένους που ζουν μια ρεαλιστικότητα. Στην κυριολεξία οι συνθήκες δείχνουν ότι οι πιο πολλοί έχετε βγει από ένα σοβαρότατο πρόβλημα και πια δεν έχετε σχέση με το παρελθόν. Ενώ από συνθήκες όλα δείχνουν ότι το διήμερο είναι θετικό. Και από την Δευτέρα με την πανσέληνο, έχετε πολλά προβλήματα στο πως θα οργανώσετε ακόμα καλύτερα την καθημερινότητα σας. Βέβαια, αυτή μπορεί να είναι σε κάποια κοντινή απόδραση που σχεδιάζεται - οι πιο πολλοί - να είναι για το υπόλοιπο του καλοκαιριού. Οι δε επαγγελματίες είναι πιο πολύ απασχολημένοι για υποθέσεις που αφορούν την καριέρα και τα οικονομικά που χρειάζονται μια αναδιάρθρωση.

Δίδυμοι:
Θετικό είναι το διήμερο, ή αν θέλετε και τριήμερο, δίνοντας σας την ευκαιρία να έχετε τις πρώτες μίνι καλοκαιρινές διακοπές σας. Δεν θα έλεγα ότι είναι με προβληματισμούς. Εκτός αν έχετε γενέθλια από την πρώτη του μήνα έως και τις 10, περίπου. Και από την αρχή της εβδομάδας, οι τελευταίοι έχετε να αντιμετωπίσετε και κάποια προβλήματα που άπτονται της λογικής αλλά και των δύσκολων αποφάσεων σας, τόσο για εσάς όσο και για τους υπόλοιπους που αποτελούν την καθημερινή σας δραστηριότητα. Βέβαια, σας ανησυχεί και το θέμα των οικονομικών σας ελέγχων αλλά και των υποχρεώσεων σας. Το τελευταίο αν υπάρχουν προβλήματα πρεπει να το προσέξετε πολύ. Επίσης θεωρείται σίγουρο ότι ενδεχόμενα να έχετε μετανιώσει για πρόσφατες αποφάσεις σας.

Καρκίνος:
Ήρεμο είναι το διήμερο ή και τριήμερο για τους πιο τυχερούς από γεγονότα, και αν θέλετε είναι και πολύ θετικό για όσους θελήσουν να το περάσουν συντροφιά μόνο με το ταίρι τους. Εκείνο που θα έλεγα είναι ότι από την Δευτέρα που είναι πιο δραστική και η πανσέληνος, και παρότι είναι, μαθηματικά στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σας, σας επηρεάζει τα μέγιστα. Και θα έλεγα, ότι, μάλλον σας επηρεάζει και στα επαγγελματικά και οικονομικά. Ναι μεν, βέβαια, τώρα μπορείτε να είστε ευνοημένοι αλλά δεν μπορείτε να υπολογίζεται, σοβαρά, και στο μέλλον στην ίδια ή και σε συνέχεια της παρόμοιας εύνοιας που έχετε σήμερα. Παντός όσοι είναι γεννημένοι στο πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου έχουν τις πολύ δραστικές αλλαγές αυτού του καλοκαιριού. Όσοι ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο έχουν και τα πιο δραστικά γεγονότα που αφορούν οικονομικά θέματα. Όσοι είναι του δεύτερου δεκαήμερου έχουν πιο αργές αλλαγές και ανάλογα δραστικές.

Λέων:
Ουδέτερα είναι το Σαββατοκύριακο για τους περισσότερους από εσάς, έτσι το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε θέματα επαγγελματικά για όσους είναι σε εργασία και δεν έχουν φύγει για διακοπές. Μάλιστα οι πολύ τυχεροί είναι όσοι έχουν γενέθλια από τις 15 και μετά καθώς η φάση της πανσέληνου είναι σε πολύ θετικό σημείο για εσάς και σας προφέρει απλόχερα εύνοια κάθε είδους. Πρώτα στα ερωτικά, που ίσως γίνουν και υπερβολές, αλλά και στα οικονομικά σας που εκεί κινδυνεύετε με εξοστρακισμό. Προσέχετε τις φιλικές σας παρέες κάποια άτομα ενδέχεται να σας εκθέσουν.

Παρθένος:
Μάλλον ένα πολύ γκρινιάρικο σαββατοκύριακο ξεκινάει, μάλιστα ίσως να είναι και εργατικό ή να είναι αφιερωμένο σε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με πολλά θέματα· όποτε το αποτέλεσμα είναι γνωστό - κούραση στον καύσωνα. Εξαίρεση αποτελούν όσοι ανήκουν στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο καθώς όλα δείχνουν ότι βρίσκονται σε διακοπές. Και μετά την πανσέληνο της Δευτέρας έχετε να ασχοληθείτε με το ταίρι σας ή αν είστε αδέσμευτοι πιθανόν ένα νέο πρόσωπο να είναι στους στόχους σας ή εσείς στο δικό του. Όπως και να είναι παντός τα πολλά συμβάντα και οι εξελίξεις θα παιχτούν σε όρους και κανόνες που ίσως δεν σας αρέσουν, ενδεχόμενα και με επεμβάσεις από τρίτα άτομα. Στην τελευταία περίπτωση προσέχετε.

Ζυγός:
Το διήμερο ή και για πολλούς τριήμερο αναμένεται να είναι πιο θετικό αν είστε μακριά από προβληματικές καταστάσεις που δεν σας αφορούν. Φυσικό και λογικό είναι να είστε με διάθεση διακοπών που δεν πρεπει να την χαλάσετε. Έτσι από την Δευτέρα, όσοι επιστρέψετε φροντίστε να είστε περισσότερο προσεκτικοί και υπεύθυνοι σε ότι κάνετε, φυσικά και στις υποχρεώσεις σας που ενδέχεται να είναι και με πίεση χρόνου ως προς τη διεκπεραίωση τους. Όποτε είναι αναμενόμενο να έχετε δυσκολίες και προβλήματα· προετοιμαστείτε και ανάλογα.

Σκορπιός:
Με τάσεις εξοικονόμησης είναι το τριήμερο ή και διήμερο, ότι και να έχετε είναι πιο εύκολο να πραγματοποιήσετε έναν απολογισμό αλλά να θυμάστε ότι είναι πιο σφικτοί οι χρόνοι και οι υποχρεώσεις σας. Έτσι από την πανσέληνο όλα είναι πιο θετικά και έχετε να κάνετε πολλές αλλαγές σε σχέση με τα οικονομικά σας. Καθώς οι απαιτήσεις είναι πολλές και, φυσικά, δεν θέλετε να τις αφήσετε να σας κάνουν κουμάντο στα οικονομικά και στην ζωή σας. Όπως το να σας χαλάσουν το καλοκαίρι σας.

Τοξότης:
Ένα πιεστικό σαββατοκύριακο ή τριήμερο για τους περισσότερους, και μπορεί η σελήνη να είναι στο ζώδιο σας αλλά η συμπόρευση της με τον Κρόνο δεν έχει και τίποτα το εντυπωσιακό να φέρει, παρά μόνο ευθύνες. Και υπό προϋπόθεσης οι ευθύνες αυτές μπορεί να είναι και πολύ θεμιτές. Και από απλά θεμιτές πολύ εύκολα να γίνουν και πράξη. Και από την Δευτέρα όλα πια, είναι στο χέρι σας και στις πρωτοβουλίες σας, να είστε πολύ διαφορετικοί και με άλλη προδιάθεση από άλλοτε. Τόσο επαγγελματικά όσο και οικονομικά. Βέβαια, δεν πρεπει να ξεχνάτε ότι οι ευκαιρίες δεν θα είναι έτσι χάρισμα αλλά θα δοκιμασθείτε κατά τις 20/6 και βέβαια γνωρίζεται ότι πρεπει να έχετε μόνο επιτυχία και τίποτα άλλο.

Αιγόκερως:
Το τριήμερο είναι για ηρεμία, απολογισμό και σχεδιασμό των επόμενων κινήσεων σας. Αυτά για τους μεγαλύτερους, για τους νεώτερους είναι φυσικό να είναι πιο καθημερινό και ανθρώπινο το διήμερο ή τριήμερο για τους πιο τυχερούς, έτσι οι νεώτεροι του ζωδίου καταναλώνουν τις μικρές αυτές διακοπές πιο ανθρώπινα και αισθηματικά. Και από την Δευτέρα, όσοι επιστρέψουν έχουν να ασχοληθούν με πιο ρεαλιστικά θέματα που άπτονται για την καριέρα τους, τα σχέδια τους και τις προοπτικές τους οι νεώτεροι. Σαν οργανωτικά άτομα είναι σωστό να είστε, κατά το κοινό, ετοιμοπόλεμοι, για να έχετε επιτυχία.

Υδροχόος:
Πολλοί θα περιμένετε να έχετε και εσείς ένα πολύ θετικό διήμερο ή και τριήμερο και αν το σκεφτούμε το δικαιούστε· αλλά οι πλανητικές διαθέσεις έχουν αλλά σχέδια και μάλιστα μάλλον σας πάνε για αναβολή κάποιων στόχων σας τόσο στο κοντινό μέλλον που μεταφράζεται – για το καλοκαίρι, όσο και σε αλλαγή παγιωμένων επιλογών σας· που στην περίπτωση αυτή σημάνει, και αλλαγή στάσης ζωής και συμπεριφοράς. Αυτό ενδεχόμενα να αφορά όσους έχουν γενέθλια από τα μέσα του Φεβρουάριου και μετά. Μην ξεχνάτε ότι ο Άρης είναι τώρα ανάδρομος στο ζωδιακό σας μεσουράνημα και οι πιέσεις είναι πολλές, ενίοτε και απειλητικές. Προσέχετε!

Ιχθείς:
Που θέλετε να πάτε αυτό το Σαββατοκύριακο; Όπου και να πάτε, μάλλον έχετε ξυπνήσει για τα καλά - τα λέγαμε, πριν, λιγότερο από μήνα. Έτσι και τώρα δεν κάθεστε, αντίθετα, εκεί που σας λένε όλοι ότι είστε οκνηροί, μάλλον δεν βλέπουν που στέκονται δίπλα και από τι κινδυνεύουν· ας πρόσεχαν, ακόμα και το τι σκεφτόντουσαν. Έτσι και εσείς αυτό το διήμερο ή και τριήμερο για όσους μπορούν είναι μέρες επαφών και αναζητήσεις λύσεων και όχι μόνο. Εκείνο που θέλω να προσέξετε είναι να είστε πιο ρεαλιστές από τη Δευτέρα και την Τρίτη. Μην ξεχνάτε ότι ο Κρόνος είναι στο ζωδιακό σας μεσουράνημα, γεγονός που από μόνος του, σημαίνει και σοβαρό πρόβλημα. Ενώ ο Δίας είναι στο απέναντι σας ζώδιο που δείχνει, εξάπλωση του προβλήματος από τον Κρόνο· ενώ μόνο υπό προϋπόθεσης έχετε δυνατές εύνοιες και λύση όλων των προβλημάτων από εκεί που δεν το περιμένετε. Ενδεχόμενα να σηματοδοτείτε και μια λύση σε πιθανές, μεγάλες δυσκολίες που τυχών υπάρχουν, (ελπίζω να είναι εικασίες – που δεν το πιστεύω) από μεγαλύτερα σας άτομα. Ο σταυρός από βασικούς πλανήτες που ανήκουν και στα μεταβλητά ζώδια μπορεί να κρύβει μια ωμή συμπεριφορά αλλά οι εκπλήξεις τους είναι κατά την συνήθεια τους με θετικότατες καταλήξεις. Όποτε προσέχετε και το τι λέτε!

Σχόλιο για την εβδομάδα

Από το σαββατοκύριακο οι μέρες βρίθουν από ποικιλία όψεων που είναι απλωμένες σε όλη την εβδομάδα. Στην κυριολεξία η πλανητική συνταγή είναι με μια πρόταση «ξύπνημα από εφιάλτη σε φρίκη». Ίσως να θεωρηθεί υπερβολικό σαν εκτίμηση αλλά στον κάθε ένα φέρνει κάτι από πολύ δύσκολα προβλήματα. Αν δούμε την πολύ δυσμενή πλανητική όψη που πραγματοποιείται σήμερα Σάββατο, του Κρόνου με τον Ποσειδώνα, που εύκολα μπορεί να είναι οι τίτλοι τέλους στο, όποιο, παραμύθι ζούμε ατομικά ή και σαν κοινωνία. Οι υπόλοιπες «πλανητικές διανθήσεις» της εβδομάδας είναι και αυτές με την δική τους δυσκολία και αστρολογική επιρροή τόσο σε αποφάσεις που δεν μπορούν να παρθούν όσο και αλλαγές κατευθύνσεων. Πολύ σημαντική είναι η Πανσέληνος της Δευτέρας που φέρνει πολλές δυναμικές τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και σε παγκόσμιο. Οι επιλογές είναι πολύ δύσκολες, αλλά και ρεαλιστικές. Πολύ δύσκολη μέρα για την καθημερινότητα και τις επιλογές είναι η Πέμπτη που κατά σύμπτωση η Βρετανία έχει δημοψήφισμα για την αποχώρηση της από την Ευρώπη ή την παραμονή της σε αυτή! Το αποτέλεσμα, μετά την δολοφονία της 16ης Ιουνίου 2016 αναμένεται να είναι, το λιγότερο, εντυπωσιακό. Πολλοί πιστεύουν ότι όλα είναι οριακά, και στο 50-50, θα ήθελα να έχω την επιλογή της αμφισβήτησης ως προς το οριακό αποτέλεσμα. Καθώς δεν στερούνται οι ψυχολογικές πιέσεις στο εκλογικό σώμα. Επίσης δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι η Βρετανία θα φέρει την μεγάλη αλλαγή στην Ευρώπη αλλά η Πανσέληνος λέει ότι « τα Αγγλικά κακαρίσματα κάνουν τις κότες να γεννούν» στην πρωτεύουσα του Ελληνικού κράτους οπότε οι εξελίξεις και πάλι θα διαψεύσουν κάποιους!

Οι πλανητικές όψεις της εβδομάδας

18 Ιουν. 2016 στις 04:11:53 Η Σελήνη είναι σε 144° με τον Ουρανό στις 04:33:59 Η Σελήνη Εισέρχεται στον Τοξότη στις 05:14:03 Η Σελήνη είναι σε 150° με την Αφροδίτη στις 06:28:47 Ο Κρόνος είναι σε 90° με τον Ποσειδώνα στις 07:53:57 Η Σελήνη είναι σε 45° με τον Πλούτωνα στις 21:48:27 Η Σελήνη είναι σε 180° με τον Ερμή
 στις 21:58:53 Η Σελήνη είναι σε 135° με τον Ουρανό στις 23:07:07 Ο Ερμής είναι σε 45° με τον Ουρανό

19 Ιουν. 2016 στις 04:06:47 Η Σελήνη είναι σε 0° με τον Κρόνο στις 04:13:53 Η Σελήνη είναι σε 90° με τον Ποσειδώνα στις 08:54:49 Ο Άρης είναι σε 150° με τον Ουρανό στις 11:15:01 Η Σελήνη είναι σε 90° με τον Δια στις 13:13:52 Η Σελήνη είναι σε 30° με τον Πλούτωνα

20 Ιουν. 2016 στις 00:55:57 Ο Ερμής είναι σε 144° με τον Πλούτωνα στις 02:55:45 Η Σελήνη είναι σε 30° με τον Άρη στις 03:10:48 Η Σελήνη είναι σε 120° με τον Ουρανό στις 05:46:28 Η Σελήνη είναι σε 90° με τον Χείρωνα στις 14:02:16 Η Σελήνη είναι σε 180° με τον Ήλιο στις 14:54:46 Η Σελήνη Εισέρχεται στον Αιγόκερω στις 14:58:00 Η Σελήνη είναι σε 72° με τον Ποσειδώνα στις 17:10:20 Ο Ήλιος είναι σε 144° με τον Άρη στις 17:55:24 Ο Ερμής είναι σε 180° με τον Κρόνο στις 20:11:00 Ο Ερμής είναι σε 90° με τον Ποσειδώνα στις 21:51:09 Η Σελήνη είναι σε 180° με την Αφροδίτη

21 Ιουν. 2016 στις 01:09:42 Η Αφροδίτη είναι σε 72° με τον Δια στις 01:34:08 Ο Ήλιος Εισέρχεται στον Καρκίνο στις 07:13:27 Η Σελήνη είναι σε 45° με τον Άρη στις 13:17:02 Η Σελήνη είναι σε 30° με τον Κρόνο στις 13:41:26 Η Σελήνη είναι σε 60° με τον Ποσειδώνα στις 15:57:49 Η Σελήνη είναι σε 72° με τον Χείρωνα στις 16:29:57 Η Σελήνη είναι σε 150° με τον Ερμή στις 20:58:43 Η Σελήνη είναι σε 120° με τον Δια στις 22:16:18 Η Σελήνη είναι σε 0° με τον Πλούτωνα

22 Ιουν. 2016 στις 05:32:20 Η Σελήνη είναι σε 144° με τον Ερμή στις 11:03:08 Η Σελήνη είναι σε 60° με τον Άρη
 στις 11:57:09 Η Σελήνη είναι σε 90° με τον Ουρανό στις 14:20:48 Η Σελήνη είναι σε 60° με τον Χείρωνα στις 17:06:20 Η Σελήνη είναι σε 45° με τον Κρόνο στις 17:38:27 Η Σελήνη είναι σε 45° με τον Ποσειδώνα στις 18:59:39 Η Αφροδίτη είναι σε 72° με τον Ουρανό στις 23:08:21 Η Σελήνη Εισέρχεται στον Υδροχόο

23 Ιουν. 2016 στις 00:55:33 Η Σελήνη είναι σε 135° με τον Ερμή στις 01:03:58 Η Σελήνη είναι σε 135° με τον Δια στις 01:58:35 Ο Ερμής είναι σε 90° με τον Δια στις 02:44:03 Η Σελήνη είναι σε 150° με τον Ήλιο στις 08:39:05 Ο Ερμής είναι σε 150° με τον Πλούτωνα στις 09:00:09 Η Σελήνη είναι σε 72° με τον Άρη στις 11:37:47 Η Σελήνη είναι σε 150° με την Αφροδίτη στις 14:35:05 Η Σελήνη είναι σε 144° με τον Ήλιο στις 17:41:36 Η Σελήνη είναι σε 144° με τον Δια στις 17:54:02 Η Σελήνη είναι σε 45° με τον Χείρωνα στις 20:28:04 Η Σελήνη είναι σε 60° με τον Κρόνο στις 21:04:21 Η Σελήνη είναι σε 72° με τον Ουρανό στις 21:07:20 Η Σελήνη είναι σε 30° με τον Ποσειδώνα στις 23:41:01 Η Σελήνη είναι σε 144° με την Αφροδίτη

24 Ιουν. 2016 στις 04:41:15 Η Σελήνη είναι σε 150° με τον Δια στις 05:20:29 Η Σελήνη είναι σε 30° με τον Πλούτωνα στις 08:11:39 Η Σελήνη είναι σε 135° με τον Ήλιο στις 08:47:58 Η Σελήνη είναι σε 120° με τον Ερμή στις 16:03:30 Η Αφροδίτη είναι σε 135° με τον Άρη στις 17:26:23 Η Σελήνη είναι σε 90° με τον Άρη στις 17:35:17 Η Σελήνη είναι σε 135° με την Αφροδίτη στις 18:02:40 Η Σελήνη είναι σε 72° με τον Κρόνο στις 18:47:36 Η Σελήνη είναι σε 60° με τον Ουρανό στις 21:00:30 Η Σελήνη είναι σε 30° με τον Χείρωνα

Μπαρδόπουλος Ιωάννης 6974159292



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top