Κριός:
Μπορεί να είναι ανήσυχο το μυαλό σας για τα τεκταινόμενα που έχουν έρθει  κάπως απότομα, αλλά δεν έχετε και τίποτα άλλο να κάνετε από το να ανησυχείτε. Παραδοσιακά αυτό το σαββατοκύριακο όλοι ετοιμάζεστε για τις μέρες του Πάσχα,
μάλιστα οι πιο πολλοί έχετε και έτοιμα τα σχέδια, και όσοι φύγετε είστε και από τους τυχερούς που θα ευχαριστηθείτε και το Πάσχα του καλοκαιριού με αρκετή δροσιά. Έτσι με φορτωμένο το μυαλό σας εύθηνες οι μεγαλύτεροι σε ηλικία αναβάλετε μέχρι τις τελευταίες στιγμές την οποία αναχώρηση σας. Ταυτόχρονα οι επαγγελματικές σας ροές ή και καθημερινότητα μάλλον σας απογοητεύει. Γενικά όμως οι τάσεις, οι φίλοι και οι παρέες που θα δείτε εν όψει αυτών των ημερών θα σας γεμίσουν – το λιγότερο – αισιοδοξία.  

Ταύρος:
Το Σαββατοκύριακο που η Σελήνη είναι στο τομέα των συνεργατών σας αλλά επηρεάζει και πολύ την δημόσια εικόνα σας είστε σε πολύ φόρτο εργασίας. Και αυτό αφορά πολλά και διάφορα θέματα που δεν είναι εργασιακά αλλά ευθυνών και πολλών κοινωνικών υποχρεώσεων πιο πολύ σε θέματα οικογένειας. Κάπως έτσι είναι για του μεγαλύτερους σε ηλικία, καθώς έχουν και οικογενειακές εύθηνες. Οι νεώτεροι μάλλον είστε στην καθημερινότητα της ηλικίας σας και σχεδιάζεται τη πασχαλινή σας εξόρμηση. Η καθημερινότητα δεν πρόκειται να σας ταλαιπωρήσει καθώς οι συνθήκες αλλάζουν με θετικό τρόπο συνεχεία όλη την εβδομάδα. Στον εργασιακό τομέα δείξτε μια πέραν του δέοντος υπομονή.

Δίδυμοι:
Ένα πολύ ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο για όλους τους νέους, φυσικά και για τους ελεύθερους, οι δεσμευμένοι μάλλον είναι πολύ μα πολύ καλά με το ταίρι τους. Όποτε υπάρχει και απόλυτη σύμπνοια σε όλα για τις μέρες που έρχονται! Και από την Μ. Δευτέρα αρχίζει αυτό το κάτι τι λίγο που σας φέρνει σε θέσει να κολασθείτε – πρώτα φραστικά- με τις συνθήκες τις εργασίας και το παράλογο που υπάρχει γύρο σας. Αν φερθείτε όπως χρειάζεται και τότε από την Μ. Τετάρτη το βράδυ θα δείτε τα «κέρδη σας» και τις ζημίες τους. Οι συνθήκες είναι λίγο δύσκολες αλλά τα τελικά κέρδη είναι δικά σας· στην ίδια τάση είναι και τα επαγγελματικά σας.

Καρκίνος:
Υπάρχει μια μεγάλη δυσκολία αυτό το Σαββατοκύριακο στο να καταφέρεται να τελειώσετε υποθέσεις ή εργασίες που αφορούν οικογενειακές υποθέσεις. Η κάθε καθυστέρηση ή το οποίο πρόβλημα μάλλον θα σας βγάλει εκτός εαυτού. Όποτε – την συνταγή την γνωρίζετε – βαλτέ τους τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι να δουν την άνεση της στενότητας. Κάπως έτσι  πρέπει να κινηθείτε το Σαββατοκύριακο Αντιρρήσεις δεν τους χρειάζονται, όλα είναι επιμελημένα από εσάς και να πουν και ευχαριστώ όπως είπαμε για το Σαββατοκύριακο και τις εύθηνες των ημερών που έρχονται. Για την εργασία – που αποτελεί βασικό στοιχείο για όλους τους Καρκίνους, Οι συνθήκες από την Μ. Δευτέρα που είναι κομματάκι· όχι παραπάνω – δύσκολες, δείχνουν ότι παραιτούνται από την προσπάθεια της (από) ή διοργάνωσης των πάντων. Όποτε, όσοι βγείτε εκτός άστυ, μπορείτε να αναχωρήσετε με το μυαλό σας ήρεμο και την σκέψη στραμμένη στις αναστάσιμες στιγμές και το ατελείωτο – ημερών ελληνικό Πάσχα.

Λέων:
Μπορεί να υπάρχει ένα πολύ θετικό Σαββατοκύριακο που να σας ηρεμεί αλλά και να έχει πολλές κρυμμένες υποχρεώσεις· τουλάχιστον σας αφήνουν μια ευχάριστη και θετική αίσθηση – όμως οι σκέψεις  σας είναι αλλού! Και από την Δευτέρα πολύ εύκολα θα φανεί αυτό σαν μια επιπλέον άσκηση σκέψης και όχι μόνο. Όλα όμως δείχνουν ότι θα υπάρξουν επαγγελματικές επιλογές που είναι δύσκολες καθώς τις έχετε εδώ και καιρό προετοιμάσει. Την εφαρμογή τους την αφήνετε για μετά τις γιορτές του Πάσχα! Αποφύγετε τα νεύρα κάπου στα μέσα της εβδομάδας.

Παρθένος:
Πολύ θετικό σε οργάνωση είναι το Σαββατοκύριακο αυτό και αναλώνεστε πιο πολύ σε θέματα των ημερών. Από την Δευτέρα, οι επαγγελματίες, θα δουν ότι επιτέλους κάτι κινείται και σας δίνει ελπίδες που δεν θα βγουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας όπως θέλετε. Αυτά, για όσους κινούνται σε ελεύθερο εμπόριο ή αναμένουν αύξηση πωλήσεων. Από την άλλη οι καριερίστες μπορούν εύκολα να μάθουν από τις αναμενόμενες επιλογές τους και να είναι πιο θετικοί στις επιλογές που έρχονται μετά το Πάσχα. Καλό είναι να έχουν μάθει από τα τεκταινόμενα της Μ. Πέμπτης.

Ζυγός:
Το Σαββατοκύριακο είναι ήρεμο και θετικό, από την Δευτέρα οι φίλοι, συνεργάτες, και συνεταίροι έχουν αρχίσει να δείχνουν τις διαθέσεις τους  σε θέματα συνεταιρισμού και σε τάσεις που δεν πρέπει να τις «ξεχάσετε» καθώς αυτές έχουν φανεί και στο παρελθών. Οι φίλοι ή και άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον έχουν την τάση να  παρουσιάζουν διάφορα θέματα, ίσως, μερικά να σας παρουσιάσουν και ένα πρόβλημα που να απόκτηση δημοσιότητα και να σας εμπλέκει. Το τελευταίο ας το προσέχουν όσοι ανήκουν στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου και ειδικά όσοι έχουν γενέθλια από 4  έως 7.

Σκορπιός:
Θετικό και ήρεμο από δύσκολα προβλήματα είναι το Σάββατο του Λάζαρου και της Κυριακής των Βαΐων. Δεν σας γλιτώνει όμως από τις προετοιμασίες των ημερών που αυτές ίσως να σας δημιουργήσουν και ένα επιπλέον άγχος. Το τελευταίο είναι και εμφανές και στους υπόλοιπους του ζωδίου καθώς από την Δευτέρα που ξεκινάει και το μεγάλο εμπορικό κύμα του Πάσχα θα φανεί ότι αρκετοί δεν έχουν καταφέρει να εφαρμόσουν πλήρως τα επαγγελματικά τους σχέδια. Οι καριερίστες  έχουν να αναλύσουν πολλές προτάσεις και να ανιχνεύσουν  τις ευκαιρίες που έρχονται μετά το Πάσχα.

Τοξότης:
Πιο θετικά έρχονται οι συνθήκες το Σαββατοκύριακο που σας  δίνει τις ευκαιρίες για οργάνωση και προετοιμασία για τις μέρες τις εβδομάδας. Από την Δευτέρα χρειάζεται να έχετε έτοιμες τις διαθέσεις σας για μαχητική διεκδίκηση των δικαιωμάτων σας και να είστε πιο σωστοί σε ότι δραστηριοποιήστε. Βέβαια, λόγω των ημερών, στη πραγματικότητα έχετε μια «νεκρή» ζώνη από πιέσεις που σας απαλλάσσει και από επίπονες επιλογές που σας καθυστερούν στην επίτευξη των στόχων σας που είναι επαγγελματικές. Επίσης, προσέχετε και τις «απασχολήσεις» ημέτερων που στην πραγματικότητα σας αποσπούν από τους στόχους και τις δραστηριότητες σας.

Αιγόκερως:
Θετικό και κοινωνικό το διήμερο της Κυριακής των Βαΐων, όπως και οι πρώτες μέρες της Μ. Εβδομάδας. Μπορεί, να είναι θετικές οι μέρες, δεν σας σταματούν όμως από τις ευρύτερες κοινωνικές σας δραστηριότητες που υπάρχουν πολλά σχόλια και «κοινωνικές κριτικές». Είναι σίγουρο ότι πολλά ακούγονται! Εσείς πρέπει να προχωρήσετε αψεγάδιαστοι σε όλα και μάλλον έχετε πέσει στην «περιστρεφόμενη πόρτα» που σας κρατάει στο ίδιο σημείο. Αποφύγετε τις οποίες καθυστερήσεις σας κάνουν μεγάλη ζημία. Οι μέρες της Μ. Εβδομάδας θα σας δώσουν χρόνο να σκεφτείτε και να κάνετε αποτιμήσεις! 

Υδροχόος:
Το διήμερο της Κυριακής των Βαΐων σας βοήθα πολύ στην κοινωνική σας προβολή και στις τυπικές υποχρεώσεις, επισκέψεις, ευθύνες και προετοιμασίες για τις μέρες του Πάσχα. Από την Δευτέρα που εσείς γνωρίζεται, καλύτερα, έχετε τις ευκαιρίες και τα γεγονότα να πείσετε τους συνεργάτες σας για την ορθότητα των επιλογών σας. Που αφορούν επαγγελματικές και συνεταιριστικές τάσεις, προοπτικές και δυνατότητες. Ενδέχεται κάπου στο τέλος της εβδομάδας να είστε με μη αρεστά αποτελέσματα. 

Ιχθείς:
Το Σαββατοκύριακο κρύβει πολλές εξελίξεις, θα έλεγα και αποφάσεις που πρέπει να πάρετε. Βέβαια, η πίεση έχει ατόνηση καθώς έχετε σχεδόν κατασταλάξει στις τελικές ενέργειες σας. Έτσι το διήμερο περνάει θετικά. Ανάλογα θετικά, παρ’ όλες τις πιθανές, καθυστερήσεις και επιλογές για τις μέρες της Μ. Εβδομάδας κινούνται και οι επιλογές σας οι στόχοι σας και οι δυνατότητες που έχετε. Αν είστε από τους τυχερούς έχετε φύγει  από την αρχή της εβδομάδας. Παντός χρειάζεται να προσέχετε πολύ σε όλες σας τις ενέργειες σας καθώς οι δυσκολίες επανέρχονται μέσα στο καλοκαίρι! 

Οι πλανητικές όψεις της εβδομάδας

Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

23 Απρ. 2016 Του Λαζάρου στις 02:13:53 Η Σελήνη είναι σε 120° με τον Ποσειδώνα στις 06:56:51 Η Σελήνη είναι σε 60° με τον Δια στις 11:07:32 Η Σελήνη είναι σε 30° με τον Κρόνο στις 14:38:21 Η Σελήνη είναι σε 60° με τον Πλούτωνα στις 22:12:48 Η Σελήνη είναι σε 150° με τον Ουρανό

24 Απρ. 2016 Των Βαΐων στις 00:39:10 Η Σελήνη είναι σε 150° με την Αφροδίτη στις 00:45:51 Η Σελήνη είναι σε 180° με τον Ερμή στις 02:17:53 Ο Ερμής είναι σε 30° με την Αφροδίτη στις 02:48:44 Η Σελήνη είναι σε 120° με τον Χείρωνα στις 06:59:37 Η Σελήνη είναι σε 72° με τον Δια στις 10:18:30 Η Σελήνη είναι σε 144° με τον Ουρανό στις 14:03:31 Η Σελήνη είναι σε 144° με την Αφροδίτη στις 15:46:07 Η Σελήνη Εισέρχεται στον Τοξότη στις 20:42:35 Η Σελήνη είναι σε 45° με τον Πλούτωνα
 στις 22:22:04 Η Αφροδίτη είναι σε 135° με τον Άρη στις 22:22:14 Η Αφροδίτη είναι σε 30° με τον Χείρωνα

25 Απρ. 2016 Μ. Δευτέρα στις 02:06:22 Η Σελήνη είναι σε 150° με τον Ήλιο στις 04:21:10 Η Σελήνη είναι σε 135° με τον Ουρανό στις 08:45:33 Η Σελήνη είναι σε 0° με τον Άρη στις 10:01:39 Η Σελήνη είναι σε 135° με την Αφροδίτη στις 14:26:00 Η Σελήνη είναι σε 90° με τον Ποσειδώνα στις 15:03:24 Η Σελήνη είναι σε 144° με τον Ήλιο στις 18:41:51 Η Σελήνη είναι σε 90° με τον Δια στις 22:46:58 Η Σελήνη είναι σε 0° με τον Κρόνο

26 Απρ. 2016 Μ. Τρίτη στις 02:25:38 Η Σελήνη είναι σε 30° με τον Πλούτωνα στις 10:06:22 Η Σελήνη είναι σε 120° με τον Ουρανό στις 10:19:00 Η Σελήνη είναι σε 135° με τον Ήλιο στις 13:59:13 Η Σελήνη είναι σε 150° με τον Ερμή στις 14:32:57 Η Σελήνη είναι σε 90° με τον Χείρωνα στις 18:50:52 Η Σελήνη είναι σε 120° με την Αφροδίτη στις 21:24:15 Ο Ερμής είναι σε 72° με τον Ποσειδώνα

27 Απρ. 2016 Μ. Τετάρτη στις 01:48:00 Η Σελήνη είναι σε 72° με τον Ποσειδώνα στις 01:51:13 Η Σελήνη είναι σε 144° με τον Ερμή στις 02:54:20 Η Σελήνη Εισέρχεται στον Αιγόκερω στις 06:07:59 Η Αφροδίτη είναι σε 45° με τον Ποσειδώνα στις 17:53:20 Η Σελήνη είναι σε 120° με τον Ήλιο στις 18:49:51 Η Σελήνη είναι σε 30° με τον Άρη στις 19:23:31 Η Σελήνη είναι σε 135° με τον Ερμή

28 Απρ. 2016 Μ. Πέμπτη στις 00:56:17 Η Σελήνη είναι σε 60° με τον Ποσειδώνα στις 01:26:57 Η Σελήνη είναι σε 72° με τον Χείρωνα στις 04:41:56 Ο Ήλιος είναι σε 150° με τον Άρη στις 04:45:12 Η Σελήνη είναι σε 120° με τον Δια στις 08:38:08 Η Σελήνη είναι σε 30° με τον Κρόνο στις 12:20:34 Η Σελήνη είναι σε 0° με τον Πλούτωνα στις 18:13:38 Ο Ήλιος είναι σε 45° με τον Χείρωνα στις 19:58:44 Η Σελήνη είναι σε 90° με τον Ουρανό στις 20:19:40 Ο Ερμής γυρνάει σε R στις 21:04:17 Η Αφροδίτη είναι σε 135° με τον Δια στις 22:57:05 Η Σελήνη είναι σε 45° με τον Άρη στις 23:53:06 Η Σελήνη είναι σε 120° με τον Ερμή

29 Απρ. 2016 Μ. Παρασκευή στις 00:11:35 Η Σελήνη είναι σε 60° με τον Χείρωνα στις 05:15:23 Η Σελήνη είναι σε 45° με τον Ποσειδώνα στις 08:51:02 Η Σελήνη είναι σε 135° με τον Δια στις 10:07:14 Η Σελήνη είναι σε 90° με την Αφροδίτη στις 11:16:10 Ο Ήλιος είναι σε 144° με τον Κρόνο στις 11:46:44 Η Σελήνη Εισέρχεται στον Υδροχόο στις 12:35:38 Η Σελήνη είναι σε 45° με τον Κρόνο.

Μπαρδόπουλος Ιωάννης






0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top