Κριός:
Με την είσοδο της Αφροδίτης στον τομέα που κρύβετε τα μυστικά σας και με την επερχόμενη δυσμενή όψη του Άρη που είναι κυβερνήτης πλανήτης σας όλα είναι ρευστά σε θέματα
τουλάχιστον αισθηματικών υποθέσεων. Και στην ουσία - ή να πούμε πιο ρεαλιστικά - στην πραγματικότητα όλα αλλάζουν και υπάρχουν οι συνθήκες εκείνες για να έχετε δυσμενείς εξελίξεις στα προαναφερθέντα – τουλάχιστον οι νεώτεροι. Οι μεγαλύτεροι και πιο έμπειροι στις καθημερινές συνθήκες και τα προβλήματα έχουν σύμμαχο τους την θετική όψη του Δια με τον Πλούτωνα στις 16/3 αρκεί να θέλουν τις λύσεις που παρουσιάζονται.

Ταύρος:
Μπορεί η Αφροδίτη να έχει μπει σε πολύ φιλικό σας ζώδιο και να σας βοηθάει τα μέγιστα στο κοινωνικό σας περιβάλλον, ενδεχόμενα να κρύβει όμως και δυσάρεστες εκπλήξεις το απόγευμα της Κ. Δευτέρας – πιθανόν ερωτικές απογοητεύσεις. Εξαίρεση αποτελούν όσοι ανήκουν στις 4 τελευταίες μέρες του δεύτερου δεκαήμερου, καθώς έχουν ισχυρό τους σύμμαχο την πολύ δυνατή αστρολογική συσχέτιση του Δια με τον Πλούτωνα. Οι κερδισμένοι σε αυτούς θα βρουν και λύσεις σε κινήσεις από «πολύ καλούς τους φίλους».

Δίδυμοι:
Ο μαχητικός Άρης είναι στο απέναντι σας ζώδιο, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων που είναι της καριέρας και του κοινωνικού status σας. Η ανατροπή είναι σίγουρη ενίοτε και ξαφνική. Ενώ ταυτόχρονα η δυναμική αστρολογική συσχέτιση του Δια και Πλούτωνα, είναι από πολύ θετική πλευρά και δίνει τα μέγιστα στην … ερευνά και στην αποκάλυψη «λαθών» και ενεργειών κύριος ατόμων που σας έχουν διαβάλει. Αυτό για τους νεώτερους είναι πιο πολύ στα αισθηματικά καθώς οι αντιζηλίες είναι αυξημένες αυτόν τον καιρό. Ενώ για τους μεγαλύτερους είναι και οικονομικά προβλήματα που – ενδεχόμενα να έχουν γιγαντωθεί.

Καρκίνος:
Με την παρέλευση των ημερών και όσο πλησιάζει η επόμενη πανσέληνος που είναι στον τομέα των οικογενειακών σας και επαγγελματικών σας θεμάτων τόσο αυτά αρχίζουν και σας απασχολούν. Αφήστε το εθιμοτυπικό των ημερών από την τρίτη στη άκρη και ασχοληθείτε επί το πλείστον με τις επαγγελματικές σας κινήσεις. Έτσι αφήστε να περάσει το δύσκολο του τριήμερου της Κ. Δευτέρας και με σύμμαχο την δυναμική του Δια και Πλούτωνα μπορείτε να αναλύσετε και να αποφασίστε τις επόμενες σας κινήσεις.

Λέων:
Το τριήμερο της Κ. Δευτέρας είναι πολύ θετικό για σκέψεις και αποφάσεις όποιες και να είναι – με την προϋπόθεση να τηρηθούν. Έτσι μετά την ευχάριστη ξεκούραση του τριήμερου· που ελπίζω οι νεότεροι να μην φτάσουν στα άκρα με το ταίρι τους καθώς οι ζήλιες είναι πολλές και φέρνουν συναισθήματα πολλών μποφόρ στην επιφάνεια. Είναι καιρός να σκεφτείτε αλλά και να είστε σε εγρήγορση για τις ευνοϊκές αλλαγές που έρχονται κύριος στα οικονομικά σας θέματα αλλά και στις επαγγελματικές σας εξελίξεις. Χρειάζεται να είστε από τους/της πιο θετικούς/ές στην σκέψη.

Παρθένος:
Ένα αισθηματικό τριήμερο αποκριάς που έχει όλα εκείνα τα θετικά στοιχεία για να σας κάνει να εκφρασθείτε τα μέγιστα στα κοινωνικά δρώμενα. Πρώτα στα αισθηματικά σας και μετά στα υπόλοιπα θέματα. Αποφύγετε την υπερβολική κριτική σε όλα – πρώτα από όλα στο ταίρι σας και στις ενέργειες του. Δώστε και άφεση αμαρτιών, τέλος των αποκριών είναι που παίρνουν τα μυαλά … αέρα. Και από την τρίτη μια και ο Δίας είναι στο ζώδιο σας, παρόλο που είναι ανάδρομος, σας δείχνει τις ευκαιρίες για να έχετε τις επιλογές εκείνες που είναι σωστές - όχι απαραίτητα αυτές που εσείς νομίζεται, αλλά αυτές που πραγματικά χρειάζεστε για να έχετε την ευρύτερη επαγγελματική και κοινωνική άνοδο.

Ζυγός:
Το τελευταίο τριήμερο της αποκριάς είναι απόλυτα θετικό για να έχετε την ηρεμία, την διασκέδαση – για όσους την επιλέξουν, και τις αισθηματικές περιπέτειες για όσους και όσες τους αρέσουν τα πικάντικα … έθιμα. Καλό είναι όμως να μην κάνετε υπερβολές σε ότι επιλέξετε γιατί υπάρχει και η θεϊκή Νέμεσις – εκτός αν είστε ελεύθεροι και ωραίοι ή και ωραίες. Και από την Τρίτη δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι μπορεί να έχετε όλες εκείνες τις συνθήκες που χρειάζονται για να έχετε τις αλλαγές εκείνες που θέλετε αρκεί να κινηθείτε εσείς διπλωματικά και όχι οι ανταγωνιστές σας ή όσοι σας επιβουλεύονται. Αν έχετε αφήσει ελεύθερο το πεδίο εδώ και καιρό είναι αναμενόμενο τώρα να φανούν όλες οι κινήσεις τους. Και έχετε ένα μικρό χρονικό πλαίσιο για να γυρίσετε όλα τα δυσμενή σε θετικά για σας.

Σκορπιός:
Μέσα στο τριήμερο καλό είναι να δείτε με πιο θετικό μάτι τις εξελίξεις που αφορούν τις συναισθηματικές και ερωτικές συναναστροφές σας – ειδικά αν είστε αδέσμευτοι. Καθώς η Αφροδίτη με τον Άρη είναι σε δυσμενή αστρολογική συσχέτιση φέρνουν πολλά προβλήματα και στην περίπτωση που είστε και αδέσμευτοι, οι φήμες είναι έρπουσες. Οι Δεσμευμένοι δεν έχουν να φοβηθούνε τίποτα εκτός από τις ζήλιες που αναμένονται ανά πάσα στιγμή. Από την τρίτη καλό είναι να χειριστείτε εσείς τις υποχρεώσεις, τις ευθύνες αλλά και συμφέροντα σας και αν μην αφεθούν σε αδέξιους χειρισμούς άλλων.

Τοξότης:
Με την είσοδο της Αφροδίτης στον τομέα των οικογενειακών σχέσεων και με την δυσμενή συσχέτιση της με τον Άρη, καλό είναι να μην γυρεύετε περιπέτειες κάθε είδους. Καθώς είναι σίγουρο ότι θα δυσαρεστηθείτε – το λιγότερο. Και από την Τρίτη καλό είναι να λάβετε τοις μετρητοίς τα μηνύματα από την θετική συσχέτιση του Δια με τον Πλούτωνα. Όλα είναι στο χέρι σας, στις ικανότητες σας και στο πως εσείς μπορείτε να κάνετε ακόμα πιο κατανοητό τα λάθη σας ή άλλων παλιότερων εποχών· και να έχετε μάθει από αυτά φυσικά – αν έχουν γίνει διορθώσεις, αν δεν έχουν γίνει απλά πρέπει να είστε ρεαλιστές και πραγματιστές ώστε να έχετε τα θετικά αποτελέσματα από τις ευνοϊκές συνθήκες που υπάρχουν σήμερα.

Αιγόκερως:
Το τριήμερο αναμένετε να είναι πολύ θετικό, και με την Βοήθεια της Αφροδίτης και Άρη είναι ανάλογα πολύ ερωτικό· πάντα υπό προϋπόθεσης. Αρκεί να είστε ερωτευμένοι ή στα όρια της δέσμευσης. Αποφύγετε τις οποίες υπερβολές αν προκληθείτε σε θέματα ζήλιας. Από την τρίτη αποφύγετε να δείξετε τις οποίες δυνατότητες σας σε άτομα που δεν θα σας κάνουν καλό ή που θα σας σχολιάσουν από πολύ ποικιλοτρόπως έως πολύ αρνητικά. Αφήστε τους να είναι στο «ζουμί τους».

Υδροχόος:
Με την «εγκατάλειψη» από την Αφροδίτη του ζωδίου σας και την είσοδο της στον επόμενο ζώδιο που αντιπροσωπεύει την οικονομική σας ασφάλεια είναι γεγονός θετικό - σύμφωνα με τους αστρολογικούς κανόνες. Όμως η αρνητική της συσχέτιση με τον Άρη από την Κυριακή δίνει μια ερωτική ανταγωνιστική κατάσταση που αν κρατηθεί σε λογικά όρια και δεν υπάρξουν ακρότητες τότε έχετε ένα πολύ θετικό τριήμερο. Επίσης μια δυσμενή προέκταση, έχει και στα οικονομικά σας που μάλλον δεν είναι στα καλύτερα τους. Και από την Τρίτη καλό είναι να εφαρμόσετε πιο μετριοπαθή σχέδια και να διαγράψετε πιθανόν και στόχους που ανήκουν στην επιλογή της φαντασίας. Το τελευταίο είναι τα θετικότερα που μπορείτε να πραγματοποιήσετε μέσα σε μια δυσμενή συγκυρία. Πιο πολύ ας προσέχουν όσοι έχουν γενέθλια κοντά στο τέλος του δεύτερου δεκαήμερου.

Ιχθείς:
Με την Αφροδίτη να είναι στο ζώδιο σας για τα καλά στο τελευταίο τριήμερο της Αποκριάς ποιος στην χάρη σας, η διασκέδαση μπορεί πολύ εύκολα να είναι όπου είστε εσείς και μόνο· αυτό επειδή η δυναμική όψη του Άρη την Κυριακή το βράδυ είναι στο αποκορύφωμα του επάνω στο σύμβολο της γυναικείας δραστηριότητας και της καλοπέρασης – αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Ταυτόχρονα είναι πολλές οι προσκλήσεις για τα αποκριάτικα των ημερών που έχετε στο μυαλό σας και μπορείτε εύκολα να χάσετε … την μπάλα. Ηρεμήστε και διασκεδάστε με αυτά που έχετε. Και από την Τρίτη αυτή η συσσώρευση πλανητών που υπάρχει στο ζώδιο σας είναι θεμιτό και πολύ εύκολο να την έχετε σύμμαχο σας για τα επαγγελματικά σας και για την μετέπειτα πορεία σας. Σύμμαχους έχετε την θετική συσχέτιση του Δια με τον Πλούτωνα καθώς η δυναμική αυτής της όψης είναι μεν ουδέτερη γιατί ο Δίας είναι ανάδρομος αλλά σας ευνοεί κάτω από το τραπέζι. Να το εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Μην φανείτε οκνηροί στα επαγγελματικά σας και σε θέματα καριέρας!

Οι πλανητικές όψεις της εβδομάδας

Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

      

12 Μαρτ. 2016 στις 01:03:41 Η Σελήνη είναι σε 150° με τον  Άρη  στις 02:19:08 Η Σελήνη είναι σε 135° με τον  Δια  στις 06:29:53 Ο Άρης είναι σε 45° με τον  Πλούτωνα  στις 07:35:55 Η Σελήνη είναι σε 45° με τον  Χείρωνα
 στις 09:18:40 Η Σελήνη είναι σε 45° με τον  Ήλιο  στις 12:23:45 Η Αφροδίτη είναι σε 0° pis Εισέρχεται στους Ιχθείς
 στις 13:54:14 Η Σελήνη είναι σε 60° με τον  Ποσειδώνα  στις 14:23:15 Η Σελήνη είναι σε 144° με τον  Κρόνο  στις 17:39:54 Η Σελήνη είναι σε 72° με την  Αφροδίτη  στις 17:55:27 Η Σελήνη είναι σε 60° με τον  Ερμή

13 Μαρτ. 2016 στις 00:14:02 Η Σελήνη είναι σε 150° με τον  Κρόνο  στις 01:40:52 Η Σελήνη είναι σε 120° με τον  Πλούτωνα  στις 02:35:48 Η Σελήνη είναι σε 120° με τον  Δια  στις 04:33:59 Η Σελήνη είναι σε 30° με τον  Ουρανό
 στις 08:18:01 Η Σελήνη είναι σε 60° με τον  Χείρωνα  στις 09:41:42 Η Σελήνη είναι σε 72° με τον  Ποσειδώνα
 στις 11:46:17 Η Σελήνη είναι σε 60° με τον  Ήλιο  στις 16:33:43 Η Σελήνη είναι σε 72° με τον  Ερμή  στις 23:03:24 Η Σελήνη είναι σε 0° gem Εισέρχεται τους Δίδυμους

14 Μαρτ. 2016 στις 02:21:08 Η Σελήνη είναι σε 90° με την  Αφροδίτη  στις 02:43:00 Η Σελήνη είναι σε 135° με τον  Πλούτωνα  στις 03:42:12 Η Σελήνη είναι σε 180° με τον  Άρη  στις 04:28:18 Η Σελήνη είναι σε 72° με τον  Χείρωνα  στις 05:44:11 Η Σελήνη είναι σε 45° με τον  Ουρανό  στις 06:35:40 Η Αφροδίτη είναι σε 45° με τον  Πλούτωνα  στις 09:27:29 Η Σελήνη είναι σε 72° με τον  Ήλιο  στις 16:06:21 Η Σελήνη είναι σε 90° με τον  Ποσειδώνα  στις 18:03:10 Η Σελήνη είναι σε 144° με τον  Πλούτωνα  στις 21:25:33 Ο Ερμής είναι σε 90° με τον  Κρόνο  στις 22:47:56 Η Αφροδίτη είναι σε 90° με τον  Άρη

15 Μαρτ. 2016 στις 02:54:12 Η Σελήνη είναι σε 180° με τον  Κρόνο  στις 03:43:52 Η Σελήνη είναι σε 90° με τον  Ερμή  στις 04:25:19 Η Σελήνη είναι σε 150° με τον  Πλούτωνα  στις 04:51:12 Η Σελήνη είναι σε 90° με τον  Δια  στις 07:35:46 Η Σελήνη είναι σε 60° με τον  Ουρανό  στις 08:58:22 Ο Ερμής είναι σε 60° με τον  Πλούτωνα  στις 11:34:03 Η Σελήνη είναι σε 90° με τον  Χείρωνα  στις 11:41:38 Ο Ερμής είναι σε 180° με τον  Δια  στις 18:47:41 Η Αφροδίτη είναι σε 45° με τον  Ουρανό  στις 19:02:51 Η Σελήνη είναι σε 90° με τον  Ήλιο

16 Μαρτ. 2016 στις 02:56:30 Η Σελήνη είναι σε 0° can Εισέρχεται στον Καρκίνο  στις 04:50:12 Η Σελήνη είναι σε 72° με τον  Ουρανό  στις 09:06:56 Η Σελήνη είναι σε 150° με τον  Άρη  στις 09:21:50 Ο Ερμής είναι σε 30° με τον  Ουρανό  στις 11:43:56 Η Σελήνη είναι σε 120° με την  Αφροδίτη  στις 12:22:29 Η Σελήνη είναι σε 72° με τον  Δια
 στις 20:11:20 Η Σελήνη είναι σε 144° με τον  Άρη  στις 21:09:20 Η Σελήνη είναι σε 120° με τον  Ποσειδώνα
 στις 22:05:37 Ο Δίας είναι σε 120° με τον  Πλούτωνα

17 Μαρτ. 2016 στις 08:31:02 Η Σελήνη είναι σε 150° με τον  Κρόνο  στις 10:00:00 Η Σελήνη είναι σε 60° με τον  Δια  στις 10:07:51 Η Σελήνη είναι σε 180° με τον  Πλούτωνα  στις 13:02:42 Η Σελήνη είναι σε 135° με τον  Άρη
 στις 13:39:03 Η Σελήνη είναι σε 90° με τον  Ουρανό  στις 15:28:33 Ο Ερμής είναι σε 0° με τον  Χείρωνα  στις 17:53:25 Η Σελήνη είναι σε 120° με τον  Χείρωνα  στις 17:58:19 Η Σελήνη είναι σε 135° με την  Αφροδίτη  στις 18:17:20 Η Σελήνη είναι σε 120° με τον  Ερμή  στις 19:36:45 Η Σελήνη είναι σε 144° με τον  Κρόνο

18 Μαρτ. 2016 στις 00:51:20 Η Σελήνη είναι σε 135° με τον  Ποσειδώνα  στις 06:08:34 Η Σελήνη είναι σε 120° με τον  Ήλιο  στις 09:54:20 Η Σελήνη είναι σε 0° Εισέρχεται στον Λέοντα  στις 12:28:36 Η Σελήνη είναι σε 135° με τον  Κρόνο  στις 12:36:14 Η Σελήνη είναι σε 144° με την  Αφροδίτη  στις 13:41:45 Η Σελήνη είναι σε 45° με τον  Δια  στις 17:45:53 Η Σελήνη είναι σε 120° με τον  Άρη  στις 17:49:58 Η Σελήνη είναι σε 144° με τον  Ποσειδώνα
 στις 21:42:39 Ο Άρης είναι σε 135° με τον  Ουρανό  στις 22:12:12 Η Σελήνη είναι σε 135° με τον  Χείρωνα
             
Μπαρδόπουλος Ιωάννης



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top