Για το Σάββατο 4/7, η Σελήνη είναι στο ζώδιο του Υδροχόου και στις 3:53 πραγματοποιείται η μοναδική αστρολογική όψη της μέρας με θετικό εξάγωνο του Ερμή με τον Δια. Συμπέρασμα: η μέρα έχει μια αστρολογική όψη και στην κυριολεξία είναι η βασική της μέρας, μπορεί να είναι στις πρώτες πρωινές ώρες αλλά η φύση τους είναι επεκτατική και λόγο της σημερινής τους «αστρολογικής μοναξιάς». Έτσι η μέρα είναι ιδανική για ανταλλαγές απόψεων κάθε είδους, βέβαια, το θέμα των ημερών δεν πρόκειται να σας και μας αφήσει αδιάφορους και οι φίλοι και οι παρέες αναμένεται να είναι διαφωτιστικοί σε πολλές περιπτώσεις και φανατικοί σε άλλες. Όποτε εσείς απλά ακούτε, κάντε τους και καμία φιλική πλάκα για να περάσει ευχάριστα η ώρα. Και αν είστε, όσοι έχετε διάθεση και αντοχές, σε κοντινές παράλιες ασχοληθείτε με τα καλοκαιρινά σπορ και διασκεδάστε ή ηρεμήστε όσο είναι δυνατόν. Όσο για την αυριανή μέρα, αδιαφορήστε, ηρεμήστε και κοιμηθείτε καθώς η νύχτα κρύβει πολλά!


Για την Κυριακή 5/7, ημέρα δημοψηφίσματος και η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 1:15 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ουρανό, στις 4:36 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Δια, στις 7:13 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ερμή, στις 7:31 δυσμενή αντίθεση με την Αφροδίτη, στις 11:18 ο Ερμής πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με την Αφροδίτη, στις 15:31 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Κρόνο και στις 17:22 η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων. Συμπέρασμα: οι πρώτες πρωινές ώρες δείχνουν ότι οι στιγμές belong to lovers και μέχρι το ξημέρωμα όσοι ξέρουν να είναι αισθηματίες είναι οι κερδισμένοι της μέρας. Συνθήκες πολύ ωφέλιμες διότι οι αποφάσεις σας δεν είναι εν βρασμό και τελούν υπό πνεύμα οξυδέρκειας και νηφαλιότητας. Ότι και να είναι παντός οι κεντρικές ώρες της μέρας είναι πολύ θετικές για να παγιώσετε και τις απόψεις σας που είναι να ηρεμήσετε και να χαρείτε μια ακόμα μέρα με ευχάριστη διάθεση καθώς οι συνθήκες είναι ιδανικές και για καλή παρέα. Από το απόγευμα και μετά οι ερωτευμένοι ή οι νεώτεροι καλό είναι να μην ασχοληθούν με θέματα που τους στεναχωρούν ή αν είναι δυνατόν να αποφύγουν τα πιθανά προβλήματα πους ίσως να αναζητούν θέμα ασχολίας. Από τις τελευταίες απογευματινές ώρες όλα δείχνουν ότι αλλάζουν προς το θετικότερο και χαρίζουν ήρεμη βράδια με διάθεση για ρομαντικό ξενύχτη.

Για την Δευτέρα 6/7, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 6:19 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Άρη, στις 9:30 συμπορεύεται με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, στις 17:04 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ήλιο, στις 17:11 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα και στις 18:38 ο Ήλιος πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον ανάδρομο Πλούτωνα. Συμπέρασμα: οι πρώτες νυκτερινές ώρες κυλούν ήρεμες από όλα τα θέματα και οι ξενύχτηδες είναι με πικάντικες διαθέσεις, το πρωινό έχει κάποιον άσσο να μας «κρύψει» μόνο που κατά λάθος έπεσε σε φανερή κρυψώνα, γενικά και αυτή η Δευτέρα είναι μια κρυφή τσαγκαροδευτέρα που κρύβει τις δικές της δυσκολίες από τις απογευματινές ώρες χρειάζεστε μια δυνατή ψυχοσύνθεση για να αντιμετωπίσετε τις οποίες συνθήκες. Βέβαια όλα αυτά δεν είναι σε όλους αλλά μην αποκλείσετε μερικοί να θέλουν να σας φορτώσουν και τις δικές τους υποχρεώσεις. Παντός οι βράδυνες ώρες είναι πολύ δύσκολες ή έστω φέρνουν αρκετούς μπροστά στην πραγματικότητα. Αν είστε με φίλους και παρέα μην ενδώσετε σε προκλήσεις.

Για την Τρίτη 7/7, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 15:56 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ερμή, στις 17:35 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο και στις 19:37 η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού. Συμπέρασμα: η μέρα κρύβει πολλές αντιφάσεις καθώς κάπου κατά το μεσημέρι υπάρχει μια διάθεση για αντιπαράθεση απόψεων όπως και για διασπορά ειδήσεων που κατά πάσα πιθανότητα είναι και ψευδείς. Παντός ότι και να είναι καλό είναι να είστε και είμαστε όλοι ψύχραιμοι μέχρι τις πρώτες βράδυνες ώρες. Ενώ στα καθημερινά καλό είναι να είμαστε πιο ήρεμοι σε ότι ακούμε και να εξασκούμε το πνεύμα μας με λογικές ερωτήσεις και απαντήσεις κάθε είδους. Όμως όλα ξεκαθαρίζουν από αργά το απόγευμα· και καλό είναι να είστε μαχητικοί μόνο με το πνεύμα και πειθώ. 

Για την Τετάρτη 8/7, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Κριού, στις 11:15 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Άρη, στις 19:44 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον ανάδρομο Πλούτωνα, στις 21:51 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και στις 23:23 η Σελήνη πραγματοποιεί την τελευταία φάση της με τον Ήλιο με δυσμενές τετράγωνο. Συμπέρασμα: από το μέσο της μέρας οι συνθήκες είναι δύσκολες και πιεστικές, τα συναισθήματα είναι βαθιά και βαριά. Οι συνετοί απλά παρακολουθούν. Και μένουν με τις εντυπώσεις οποίες και να είναι. Παντός από τις βράδυνες ώρες όλα δείχνουν ότι εξομαλύνονται προς το θετικότερο. Σε πιο προσωπικά θέματα και πλαίσια όλα δείχνουν ότι ένα αντίστοιχο περιβάλλον είναι και στην μικρή καθημερινότητα όποτε η γενική συμβουλή, επί το λαϊκότερων,  είναι μακριά από προβλήματα άλλων.

Για την Πέμπτη 9/7, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Κριού, στις 1:42 ο Άρης πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, στις 6:16 η Σελήνη συμπορεύεται με τον Ουρανό, στις 11:01 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Δια, στις 16:46 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με την Αφροδίτη και στις 22:49 η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου. Συμπέρασμα: οι πρώτες νυχτερινές ώρες είναι ιδανικές για εραστές και με έντονες συγκινήσεις, αυτές συνεχίζουν την θετική τους επιρροή σε όλη την διάρκεια της μέρας και φέρνει μια αίσθηση ηρεμίας από τις τελευταίες πιέσεις αυτές γίνονται ακόμα πιο θετικές και αισθητές αργά το βράδυ. Ταυτόχρονα για τους ερωτευμένους είναι πολύ ιδανικές οι βράδυνες ώρες για να εκφράσουν τα αισθήματα τους και προς το ταίρι τους.  
 
Για την Παρασκευή 10/7, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Ταύρου, στις 2:34 η πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ερμή και την ίδια όψη την επαναλαμβάνει στις 15:28 με τον ανάδρομο Ποσειδώνα και στις 17:26 με τον Άρη και στις 23:24 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα. Συμπέρασμα: σε μια πορεία που είναι ανάλογη με την χθεσινή μέρα κινείται και η σημερινή, βέβαια έχει και αυτή τις δυσκολίες της και δεν έχει καμία σχέση με τις τελευταίες μέρες. Πολύ εύκολα θα λέγαμε ότι στην θετικότητα αυτή υπάρχει και ένας αστερίσκος στα ψιλά γράμματα της θετικότητας. Σε ατομικό πλαίσιο είναι όλα πιο ήρεμα για τους νεώτερους και ερωτευμένους.

Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ: 6974159292 και στο http://johnbardopoulos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_14.html



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top