Για το Σάββατο 13/12, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο Παρθένου, στις 3:28 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Ποσειδώνα, στις 18:46 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα, στις 20:17 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Χείρωνα. Συμπέρασμα: η νύχτα του Σαββάτου είναι με πριμοδότηση άγχους και με φοβίες για όσους ξενυχτούν, στην καλύτερη των περιπτώσεων είναι ιδανική μόνο για εραστές που ζουν το παραμύθι τους, ταυτόχρονα η μέρα όλη είναι θετικής σκέψης και ανάλογης προετοιμασίας. Το βράδυ απαιτεί καθαρές σκέψεις, μοναξιά ή συντροφιά με τον άνθρωπο που σας καταλαβαίνει. 

Για την Κυριακή 14/12, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο της παρθένου, στις 14:50 πραγματοποιεί την τελευταία φάση του κύκλου της με τον Ήλιο και έχει δυσμενές τετράγωνο μαζί του, στις 17:55 ο Ήλιος πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Δια, στις 18:54 η Αφροδίτη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 22:47 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ερμή. Συμπέρασμα: η μέρα απαιτεί ψυχραιμία και καλή διάθεση τουλάχιστον μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες, επίσης είναι καλή, ανά περίσταση, για σύσφιξη επαφών και σχέσεων που αφορούν επαγγελματικούς στόχους. Ο βραδινός απολογισμός ή ο φιλικός σχολιασμός μπορεί να φέρει νεύρα, ρήξη και ότι άλλο μπορεί κάποιος να φανταστή πάνω στην διαφωνία δυο πλευρών.

Για την Δευτέρα 15/12, η Σελήνη είναι για τέταρτη μέρα στο ζώδιο της Παρθένου, στις 4:10 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Κρόνο, στις 6:04 εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, στις 7:13 ο ανάδρομος Ουρανός πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Πλούτωνα, στις 18:36 η Σελήνη πραγματοποιεί και αυτήν την ίδια όψη με την Αφροδίτη, στις 22:56 η Σελήνη σχηματίζει θετικό τρίγωνο με τον Άρη. Συμπέρασμα: η νύχτα της Δευτέρας είναι για ξεκούραση, η μέρα γενικότερα είναι για προετοιμασία της υπόλοιπης εβδομάδας. Την παράσταση φυσικά κλέβει η όψη ακρίβειας του Ουρανού και Πλούτωνα η επιρροή τους αυτή είναι βαθιά και αργή και στην κυριολεξία αυτή είναι η όψη που θα σημαδέψει τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο, οι ρίξεις είναι σοβαρές και οδηγούν τα όποια προβλήματα και την εξέλιξη τους προς το τέλος, απλά ζητούνται οι αφορμές και οι αιτίες για τα μάτια του κόσμου. Ταυτόχρονα οι απογευματινές ώρες δίνουν μια αισθηματική διάσταση και δεν χρειάζεται και πολλούς λόγους για παράπονα, που ίσως γίνουν βαριές λέξεις. Όποτε, όσοι δεν έχετε λόγους να είστε σε αυτήν την κατάσταση αποφύγετε τα όποια λόγια που απλά θα σας χαλάσουν την διάθεση χρονιάρες μέρες. Αφήστε την γρουσουζιά να πάει αλλού.΄

Για την Τρίτη 16/12, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Ζυγού, στις 7:07 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό, τέσσερα λεπτά αργότερα πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Πλούτωνα, στις 12:57 η Σελήνη συμπορεύεται με τον Β. Δεσμό της. Συμπέρασμα: το πρωινό είναι πολύ μα πολύ άσχημο και εκρηκτικό, το θετικό της όποιας δυναμικής το καρπώνονται μόνο εραστές. Η υπόλοιπη μέρα είναι δύσκολη, σε σημείο που η συμβουλή «κρατάτε και ένα σκόρδο» είναι κυριολεκτικά σωτήρια. Ότι και να κάνετε ό,τι και να αποφασίσετε όλα θα λάβουν την σειρά τους στο «δελτίο κοινωνικής κριτικής». Όποτε είναι λογικό να προσέχετε το πώς και πόσο έντονα διαφωνείτε, τσακώνεστε ή  αρπάζεστε με το ταίρι σας. Από το μεσημέρι και μετά όλα είναι πιο ήρεμα, ενδεχόμενα γιατί όλα έχουν λήξει.

Για την Τετάρτη 17/12, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Ζυγού, στις 2:30 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Δια, στις 5:52 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 7:39 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ήλιο, στις 16:51 εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 18:26 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ερμή. Συμπέρασμα: αν έχετε κάτι, στα σκαριά που λέμε, τότε καλό είναι να ασχοληθείτε με ένα ρετουσάρισμα σε ότι προετοιμάζεται ώστε να έχετε κάτι καλύτερο από ότι έχετε μέχρι τώρα στο μυαλό σας. βέβαια, όλα δεν θα έρθουν με μιας κάποια θα απορρίψετε και κάποια θα τα μεταμορφώσετε όπως είναι τα λιτά και αποδεικτικά στοιχεία είναι στην πλευρά του «λακωνίζει εστίν φιλοσοφείν». Να θυμάστε ότι τα απλά είναι και τα καλύτερα· αυτά που πείθουν, φροντίστε να είστε από τους καλύτερους. Όμως προετοιμαστείτε και για σκληρές αντιστάσεις ή και αντιπαραθέσεις, απορίες κλπ αλλά λεκτικά που θα προσπαθήσουν ίσως να αντιστρέψουν την εικόνα σας. Όσοι όμως είστε στην αντίθετη και ήρεμη πλευρά και δεν έχετε πολλά να ασχοληθείτε, γενικά είστε από τους τυχερούς του προγράμματος μην προβείτε, τουλάχιστον σήμερα, σε σημαντικές αγορές ή έστω κινήσεις. 

Για την Πέμπτη 18/12, η Σελήνη βρίσκεται για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 2:28 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 10:58 θετικό εξάγωνο με την Αφροδίτη, στις 12:29 δυσμενές τετράγωνο με τον Άρη, στις 16:39 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Πλούτωνα, στις 17:55 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Χείρωνα. Συμπέρασμα: η νύκτα θέλει γλυκό και μέλι· φυσικά οι εραστές είναι στα καλύτερα τους· Όπου συνεχίζεται μέχρι το πρωί. Τα άσχημα είναι από το μεσημέρι και μετά, καθώς όσοι θέλουν να τσακωθούν έχουν ευχέρεια επιλογών και αφορμών, εκτός αν το κάνουν θέατρο για να ξεσηκώνουν το ταίρι τους μέχρι αργά το απόγευμα όπου ανταποκρίνεται θετικά. Γενικά όμως οι βράδυνες ώρες είναι όλες θετικές και χαρίζουν καλές και ήρεμες στιγμές.

Για την Παρασκευή 19/12, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 10:25 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Δια, στις 23:11 συμπορεύεται με τον Κρόνο και στις 23:55 εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη. Συμπέρασμα: μπορεί η νύχτα της Παρασκευής να είναι θετικά πριμοδοτημένη, η μέρα από το πρωί όμως είναι λίγο υπερβολική σε ότι κάνετε αλλά προσφέρει και δυνατότητες που ξεφεύγουν από τα όρια του λογικού και του μέτρου σε πολλά, αν τώρα οι υπερβολές αυτές είναι προς θετικό πλαίσιο τότε καλό είναι να μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε. Η Βραδιά απαιτεί σοβαρότητα και μέτρο. Η παραμονή σας σε ασφαλή περιβάλλοντα είναι η καλύτερη λύση.

Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ: 6974159292 και στο http://johnbardopoulos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_14.html





0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top