Για το Σάββατο 22/11, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 0:18 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Δια, στις 7:53 συμπορεύεται με τον Κρόνο, στις 11:38 ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη, στις 14:19 εισέρχεται και η Σελήνη και στις 14:32 πραγματοποιείτε η φάση της νέας Σελήνης στην 0ο Μοίρα στο ζώδιο του Τοξότη, στις 22:50 η σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον στατικό ορθόδρομο Ποσειδώνα. Συμπέρασμα:  η πριμοδότηση από το βράδυ της Παρασκευής προς το Σάββατο είναι αγχωτικη και δεν συνιστά τίποτε καλύτερο από ύπνο, ο οποίος δείχνει τα θετικά του το πρωινό του Σαββάτου, η μέρα βέβαια είναι αβέβαιη τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι, καθώς όλα δείχνουν ότι κινείσθε στα τυπικά και τετριμμένα, αποφύγετε τις οποίες εύθηνες δεν σας αναλογούν και δώστε βαρύτητα στην πρόοδο σας, όποια και να είναι αυτή. Αποφύγετε να καταναλωθείτε σε άσχετα θέματα που ίσως σας κουράσουν και σας αποσυντονίσουν. Όσοι αποφασίσετε έξοδο να μην ακολουθήσετε αν σας πιέζουν εκτός αν το θέλετε και εσείς μαζί με το ταίρι σας.  

Για την Κυριακή 23/11, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Τοξότη, στις 4:17 η Σελήνη συμπορεύεται με την Αφροδίτη, στις 6:43 ο Ερμής πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Δια, στις 13:01 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ουρανό, είκοσι λεπτά αργότερα πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Χείρωνα, στις 22:47 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Β. Δεσμό της. Συμπέρασμα: οι πρώτες ώρες από το ξημέρωμα της Κυριακής δείχνει μια νωχελικοτητα, τάση για απόλαυση και σε ακραίες περιπτώσεις τεμπελιά. Στη περίπτωση αυτή όσοι μπορείτε δώστε μια αλλαγή στις Κυριακές και τεμπελιάστε όσο γίνεται, τουλάχιστον το πρωί. Ενώ από το μεσημέρι είναι τελείως διαφορετική η μέρα και έχει κρυφές εκπλήξεις, για τους πολλούς ευχάριστες και ενίοτε πολύ κοινωνικές, μην πείτε όχι σε εξόδους ή προσκλήσεις από φίλους. 

Για την Δευτέρα 24/11, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Τοξότη και στις 5:16 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Δια, στις 18:31 εισέχετε στο ζώδιο του Τοξότη. Συμπέρασμα: η μοναδική αστρολογική όψη της μέρας δίνει χαρά σε όλους, πρόσκαιρη μεν χρήσιμη και ωφέλιμη δε. Το βράδυ είναι ότι πρέπει για περισυλλογή και οργάνωση, προτεραιοτήτων ενδιαφερόντων, και σχεδιασμού των επόμενων κινήσεων σας.

Για την Τρίτη 25/11, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 2:45 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον στατικό ορθόδρομο Ποσειδώνα, στις 14:54 συμπορεύεται με τον Πλούτωνα, στις 16:24 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό, στις 16:48 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Χείρωνα. Συμπέρασμα: οι εραστές μπορούν τις πρώτες ώρες της μέρας να χαρούν τον ερωτά τους και το ταίρι τους. Από το μεσημέρι προσέχετε τις εκφράσεις σας, τα νεύρα σας μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθη που δεν θα θέλατε.   

Για την Τετάρτη 26/11, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 1:34 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Β. Δεσμό της, στις 4:36 ο Ερμής συμπορεύεται με τον Κρόνο, στις 10:06 συμπορεύεται με τον Άρη, στις 16:09 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Κρόνο, στις 17:29 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Ερμή και στις 21:22 εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου. Συμπέρασμα: μια από περισυλλογή δείχνει ότι είναι στην πρόσφορα τις βραδιάς από τρίτη προς Τετάρτη πρωί, εκτός αν έχετε βουνό τις εύθηνες το πρωί και κοιμάστε όσοι το μπορείτε που είναι η καλύτερη των περιπτώσεων. Έτσι από το πρωί η φράση «τρεχάτε ποδαράκια μου» δείχνει παιδική χαρά σε ότι κάνετε και έχετε αναλάβει. Αν τώρα είστε σε γυμναστήριο αναζωογονείστε, εκτός αν είστε σε διαπραγματεύσεις με την εφορία για οικονομικούς λόγους. Τις απογευματινές ώρες εκτός από φίλους, βόλτες και επαφές για τις μέρες που έρχονται καλό είναι προσθετέ και τις κοινωνικές επαφές και ότι άλλο μπορεί να τόνωση το κοινωνικό σας προφίλ.

Για την Πέμπτη 27/11, η σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 2:22 η Αφροδίτη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό, στις 5:28 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ήλιο, στις 6:19 ο Ήλιος πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 7:33 η Αφροδίτη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Χείρωνα, στις 18:59 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό, στις 20:38 επαναλαμβάνει τη ίδια όψη με την Αφροδίτη. Συμπέρασμα: πριμοδοτημένη είναι η νύχτα της Τετάρτης προς την πέμπτη και είναι μόνο για εραστές και για ειλικρινή αισθήματα αρκεί να μπορείτε να τα αναγνωρίζεται, επίσης οι λίγοι χρειάζεται να γνωρίζεται και τον, αισθηματικό, αποστολέα τους. Ταυτόχρονα η μέρα είναι πολύ καλή για επαγγελματικές συναντήσεις και συμφωνίες από το απόγευμα και μετά. Το βράδυ είναι πολύ καλό και θετικό για τα κοινωνικά σας ενδιαφέροντα, όπως και οι αδέσμευτοι να ερωτευτούνε στα σοβαρά. 

Για την Παρασκευή 28/11, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 3:56 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Β. Δεσμό της, στις 4:25 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη, στις 11:16 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Δια και στις 19:14 δυσμενές τετράγωνο με τον Κρόνο. Συμπέρασμα: για όσους ξενυχτούν ή είναι σε κοινωνικές εκδηλώσεις από το βράδυ της πέμπτης· η συνεχεία είναι φυσική μέχρι το πρωί. Στην κυριολεξία βλέπετε με άλλη οπτική τα πάντα. Ενδεχόμενα να μην ακούσετε κάποιες συμβουλές και να είστε απρόσεκτοι σε ότι κάνετε, το τελευταίο βέβαια είναι για όσους έχουν την τάση αυτή την εποχή για να κάνουν λάθη. Όμως γενικά καλό είναι να προσέχετε.
- - - - - - - 
Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top