Για το Σάββατο 15/11, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του λέοντα, στις 0:02 πραγματοποιεί δυσμενή τετράγωνο με τον Κρόνο, στις 4:52 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με την Αφροδίτη. Στις 9:08 εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου, και στις 18:51 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Συμπέρασμα: η πριμοδότηση της νύχτας του Σαββάτου από την Παρασκευή είναι εν δυνάμει αρνητική και απογοητευτική για τους τυχών εραστές, εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων, και στην καλύτερη των περιπτώσεων είναι με ανώδυνες επιρροές λόγο της … νύχτας. Το πρωινό ενδέχεται για όλους να είναι κάπως … ή κάπως προβληματικό με το σύντροφο, και μέχρι αργά το απόγευμα φροντίστε να είστε στα σύννεφα της ευτυχίας και απομόνωσης μακριά από το ό,τι αρνητικό. Το βράδυ για όσους μπορούν είναι καλή περίπτωση μια έξοδος. Μην ζητήσετε όμως να μάθετε νέα ή ότι άλλο μπορείτε να συζητήσετε, θα μάθετε την ψεύτικη εκδοχή.

Για την Κυριακή 16/11, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο της Παρθένου, στις 7:48 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ερμή, στις 8:52 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα, στις 11:42 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Χείρωνα, στις 15:56 ο Ερμής πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα, στις 17:17 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Άρη, στις 21:03 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη. Συμπέρασμα: η νύχτα είναι ήρεμη χωρίς τίποτα το ακραίο, οι διαθέσεις της μέρας όμως είναι ότι μπορείτε να είστε και σε ρόλο ερευνητή ή και ερευνούμενου. Καλή περίπτωση η διαδικασία μάθησης για όσους είναι σε ανάλογες διαδικασίες ή και για την έξοδο της μέρας όσοι είναι πιο δραστήριοι ή δεν έχουν τέτοιες υποχρεώσεις. Επίσης είναι ιδανική για εκ του σύνεγγυς συντροφιά με το σύντροφο σας ή το ταίρι σας. Η τελευταία πιθανότητα είναι και η καλύτερη των περιπτώσεων για το υπόλοιπο της μέρας.

Για την Δευτέρα 17/11, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο της Παρθένου, στις 11:26 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ήλιο, στις 12:57 ο Ερμής πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Χείρωνα, στις 13:11 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Κρόνο, στις 21:29 η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού. Συμπέρασμα: μην ψάξετε το πρόβλημα αφήστε το να φύγει και να πάει εκεί που το αγαπάνε, εσείς, οι περισσότεροι, δηλαδή όλοι είστε ή και είμαστε σε πελάγη υποχρεώσεων αλλά και … ευτυχίας. Αν ψάξει κάποιος να βρει κάτι άλλο, αυτό είναι οι επαγγελματικές συνθήκες που είναι καλές σε πολλές περιπτώσεις και έχετε τις δυνατότητες και γνωριμίες για να καταφέρετε πολλά από τα σχέδια σας. Το βράδυ προσέχετε το που πηγαίνετε. 

Για την Τρίτη 18/11, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Ζυγού, στις 0:19 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με την Αφροδίτη, στις 10:50 ο Ήλιος συμπορεύεται με τον Κρόνο, στις 20:39 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Πλούτωνα, στις 23:03 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό. Συμπέρασμα: η νύχτα της τρίτης από την Δευτέρα έχει πριμοδότηση ερωτά και λόγια αγάπης, όσοι μπορείτε να μην τα αρνηθείτε. Το πρωί έχει τάσεις επαγγελματισμού και καριέρας, μαζί και εύθηνων, τα τελευταία πάνε πακέτο και έχουν την δυνατότητα για επιτυχία και άνοδο αρκεί να ανήκετε στα άτομα που μπορούν να τα διαχειριστούν όλα μαζί. Από το απόγευμα έως και το βράδυ φροντίστε να είστε μακριά από προβλήματα που ίσως να σας κυνηγήσουν κατά κάποιον τρόπο, αν τυχών και εμπλακείτε δεν θα είναι και το καλύτερο.

Για την Τετάρτη 19/11, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Ζυγού, στις 8:29 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Άρη, στις 10:17 συμπορεύεται με τον Β. Δεσμό της, στις 16:24 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Δια. Συμπέρασμα:  ενώ η νύχτα είναι ήρεμη, το πρωινό της είναι απότομο και δυνατό, πολλούς θα τους βάλει να τρέχουν και να μην προλαβαίνουν, όσοι έχετε υποχρεώσεις να ξεκινήσετε από πολύ νωρίς. Μέσα σε όλα αποφύγετε να είστε σε αντιπαράθεση με το σύντροφο σας. Η ηρεμία έρχεται από τις απογευματινές ώρες και μετά.

Για την Πέμπτη 20/11, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Ζυγού, στις 7:30 εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 13:18 ο Άρης πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Β. Δεσμό της Σελήνης, στις 16:30 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που είναι, ακόμα, στατικά ορθόδρομος, και στις 16:55 η Αφροδίτη πραγματοποιεί και αυτή δυσμενές τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Συμπέρασμα: με την αλλαγή της Σελήνης από τις πρωινές ώρες της μέρας αρχίζουν οι εντάσεις και οι δραστικές ενέργειες για ότι έχετε σε εκκρεμότητα. Τυχών αντιπαραθέσεις είναι στα ουράνια και φέρνουν άλυτα προβλήματα εκεί που όλα δείχνουν ότι όλα είχαν λυθεί, από τις μεσημεριανές ώρες φαίνονται τα ψέματα και οι προθέσεις. Πιθανόν να υπάρξουν και ερωτικά προβλήματα, συναισθηματικών σχέσεων που δεν έχουν καμία προοπτική είναι ουκ άνευ και με ορατό το μάταιο της όποιας εξέλιξης. Μην μας πιάνει πανικός τα τελευταία είναι ορατά σε σχέσεις που έχουν δώσει και παλιότερα τις ίδιες ενδείξεις, όποτε όσοι δεν έχετε παρόμοια προϊστορία δεν έχετε υπαρκτούς λόγους για να ανησυχείτε. Αντίθετα είναι και ιδανικές για όσους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.


Για την Παρασκευή 21/11, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 5:32 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα, στις 7:49 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Χείρωνα, στις 16:00 ο Ερμής πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Άρη, στις 20:01 η Σελήνη επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Άρη και στις 20:18 συμπορεύεται με τον Ερμή. Συμπέρασμα: σε πλήρη αντίθετη τάση είναι η μέρα από την χθεσινή και προσφέρει ηρεμία και θετικές συνθήκες σε ό,τι κάνετε και δραστηριοποιείστε, φέρνει γνώσεις και ευκαιρίες για πολλές καλές γνωριμίες και εξελίξεις που κυνηγάτε από καιρό. Αφήστε το καλό, για το σίγουρο και το καλύτερο, και ποιο θετικό για σας. Οι όποιες συμφωνίες είναι θετικές, φυσικά και ανταποδοτικές, σε αυτό να μην κάνετε πίσω. Γενικά το κλείσιμο της εβδομάδας είναι θετικό και ήρεμο. 
- - - - - - - 
Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top