Για το Σάββατο 25/10, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 1:27 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Χείρωνα, στις 10:30 ο Ήλιος συμπορεύεται με την Αφροδίτη, στις 12:44 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Δια, στις 19:11 η Σελήνη συμπορεύεται με τον Κρόνο. Συμπέρασμα: η μέρα ξεκινά από τις πρώτες πρωινές ώρες με διαθέσεις έκπληξης ίσως κάπως εκρηκτικής, μέχρι το μεσημέρι όλα δείχνουν ότι υπάρχει τάση για χουχούλιασμα με τη κουβέρτα, ίσως, με παρέα το ταίρι σας. αν όμως θελήσετε να βγείτε για ψώνια προσοχή στα έξοδα σας να μην είναι υπερβολικά. Από το μεσημέρι και μετά να προσέχετε την συμπεριφορά σας και να μην δώσετε αφορμές στα νεύρα των άλλων. Το βράδυ είναι ιδανικό για οργάνωση των στόχων και των προτεραιοτήτων σας.

Για την Κυριακή 26/10, η Σελήνη βρίσκεται για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 04:00 μην ξεχάσετε να γυρίσετε πίσω τα ρολόγια σας και να δείχνουν 03:00. Στις 6:39 στην κανονική ώρα ζώνης που είναι η Ελλάδα –2 ώρες από την G.M.T. η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη. Στις 12:42 ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 15:32 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Συμπέρασμα: η Κυριακή είναι μια πολύ καλή μέρα για λάθη, γι' αυτό το ζητούμενο από εσάς είναι να προσέχετε το τι κάνετε και λέτε, αν είστε εκτός πόλης να μείνετε σε περιβάλλων που το γνωρίζεται και σας αποδέχονται. Φροντίστε να μην πείτε ψέματα αλλά ούτε εσείς να πείτε αληθινά. Και επίσης ότι σας λένε να μην τα πληρώσετε τις μετρητοίς. 

Για την Δευτέρα 27/10, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Τοξότη, στις 6:50 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Χείρωνα, στις 7:22 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό, στις 13:10 θετικό εξάγωνο με τον Ερμή, στις 17:03 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Β. Δεσμό της, στις 18:18 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Δια, και στις 20:47 η Αφροδίτη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα. Συμπέρασμα: η μέρα παρ’ότι είναι ημιαργία -   εργάσιμη δείχνει ότι είναι πολύ θετική από την αρχή της, γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις και, ικανή να έχει θετικές εκφράσεις και στιγμές, επίσης είναι πολύ ευνοϊκή για να πείτε τα σχέδια σας και να κάνετε καλή εντύπωση σε φιλικές συναθροίσεις, να προωθήσετε τα σχέδια σας και τις ιδέες σας. για τους ερωτευμένους ή για όσους είναι διαθέσιμοι για περιπέτειες απόψε ας προσέχουν που δείχνουν το ενδιαφέρον τους.

Για την Τρίτη 28/10, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Τοξότη, στις 11:49 ο Ήλιος πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, στις 12:03 η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 14:45 η Σελήνη συμπορεύεται με τον Άρη, στις 20:36 πραγματοποιεί, η Σελήνη πάντα, θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, στις 21:17 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Ήλιο, και στις 23:00 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με την Αφροδίτη. Συμπέρασμα: η μέρα ευτυχώς είναι αργία και δίνει σε όλους την ευκαιρία για την θετική βίωση της μέρας από το πρωί, έτσι θα αποφύγετε και τα ψέματα και το επιλεκτικό «ψάξιμο σας» από ανταγωνιστές σας κάθε είδους. Από το μεσημέρι η νευρικότητα σας ή η ζωηράδα σας αναμένεται να είναι μαχητική και καυστική και όσοι είναι δυνατόν να κατευθύνετε σε κάτι δημιουργικό. Τις απογευματινές και βράδυνες ώρες είναι επίσης καλό για να τις περάσετε με φίλους όσοι το αποφασίσετε ή με το ταίρι σας, επίσης είναι καλή και θετική περίπτωση μια έξοδο για διασκέδαση ή ψυχαγωγία.

Για την Τετάρτη 29/10, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 7:46 συμπορεύεται με τον Πλούτωνα, στις 11:22 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Χείρωνα, είκοσι επτά λεπτά αργότερα πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό, στις 19:29 επαναλαμβάνει την όψη με τον Ερμή, στις 21:15 πραγματοποιεί την ίδια όψη, τώρα, με τον Β. Δεσμό της. Συμπέρασμα: το πρωί φροντίσετε να μην σας εκνευρίζει τίποτα και να είστε μέχρι το μεσημέρι έτσι. Και από τις απογευματινές ώρες προσέχετε τις μετακινήσεις σας, τα φραστικά λάθη και το πώς εκφράζεστε επάνω στους άλλους ή για τους άλλους σε φιλικό περιβάλλων. Αν το κάνετε φυσικά και θα παρεξηγηθείτε εκτός αν έχετε ακροβατικές, λεκτικές, ικανότητες.

Για την Πέμπτη 30/10, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 5:00 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Κρόνο, στις 15:51 εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου. Συμπέρασμα: είναι καλό από το πρωί να ασχοληθείτε με θέματα τις εργασίας σας και να μην σας απασχόληση τίποτε άλλο σήμερα.


Για την Παρασκευή 31/10, η Σελήνη βρίσκεται για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 3:56 ο Ερμής συμπορεύεται με τον Β. Δεσμό της Σελήνης, στις 4:48 η Σελήνη πραγματοποιεί την φάση πρώτου τετράγωνου στο Σεληνιακό της κύκλο με τον Ήλιο, στις 7:33 επαναλαμβάνει το δυσμενές τετράγωνο με την Αφροδίτη, στις 14:57 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό. Συμπέρασμα: τα όνειρα σήμερα ίσως να είναι και προφητικά ή να είστε τόσο πολύ απορροφημένοι που να βλέπετε τις λύσεις που θέλετε και όχι αυτή που σας συμφέρει. Κατά πάσα πιθανότητα θα ξυπνήσετε με πολύ άσχημη διάθεση αιτία είναι οι αισθηματικές έγνοιες σας. ηρεμία θα έχετε από το μεσημέρι και μετά, πιθανόν μια κουβέντα να σας κάνει καλό. 



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top