Για το Σάββατο 18/10, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του λέοντα, στις 3:05 συμπορεύεται με τον Δια, στις 4:21 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Β. Δεσμό της, στις 9:21 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον ανάδρομο Ερμή, στις 10:34 πραγματοποιεί αρνητικό τετράγωνο με τον Κρόνο, στις 12:13 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με την Αφροδίτη, στις 14:17 θετικό τρίγωνο με τον Άρη, και στις 16:09 θετικό εξάγωνο με τον Ήλιο. Συμπέρασμα: η μέρα είναι γεμάτη από θετικές όψεις, ό,τι και να κάνετε σε ό,τι και να θελήσετε να ασχοληθείτε σήμερα είναι μια εύκολη υπόθεση. Δεν θα υποδείξουμε το τι θα κάνετε, αλλά όλοι και κάτι έχετε να ασχοληθείτε. Είτε με παιδία, οι μεγαλύτεροι είτε με φίλους οι νεώτεροι, το βράδυ φροντίστε να είστε με άτομα που αγαπάτε. Επίσης μια διήμερη απόδραση, όσοι μπορείτε, αναμένεται να σας προσφέρει τουλάχιστον ηρεμία. Μην την αποζητήσετε σε μαγαζιά, όμως αν βρεθείτε οι αγορές να είναι με σύνεση.

Για την Κυριακή 19/10, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του λέοντα, στις 2:07 εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου, στις 12:15 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Πλούτωνα. Συμπέρασμα: γενικά και η Κυριακή είναι μια συνεχεία του Σαββάτου και οι μετακινήσεις σας πρέπει να έχουν ένα βασικό λόγο. Στο μέσο της μέρας μπορείτε να ονειρευτείτε και να μείνετε στα ουράνια με τον άνθρωπο σας. Προσέχετε τις φιλικές προσκλήσεις και να τις δεχτείτε μόνο αν είναι από άτομα που γνωρίζεται καιρό.

Για την Δευτέρα 20/10, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο της Παρθένου, στις 0:41 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα, στις 5:39 πραγματοποιεί αρνητική αντίθεση με τον Χείρωνα, στις 8:18 η Αφροδίτη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Άρη, στις 16:48 ο ανάδρομος Ερμής συμπορεύεται με τον Β. Δεσμό της Σελήνης, στις 23:32 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Κρόνο και πέντε λεπτά αργότερα ο ανάδρομος Ερμής και πάλι, πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Δια. Συμπέρασμα: οι πρώτες ώρες τις μέρας είναι ιδανικές για εσάς και το ταίρι σας, όπως και οι πρωινές. Στο μέσο της μέρας είναι ιδανική χρονική στιγμή για κοινωνικές επαφές, νέες προτάσεις για συνεργασίες, και γιατί όχι να δείτε καλύτερα, ίσως με τάσεις αναθεώρησης τις επόμενες επαγγελματικές σας κινήσεις. Το βράδυ να μείνετε με τις σκέψεις και τα σχέδια σας σε πλήρη ανάπτυξη. Όμως όσοι βγείτε ή μείνετε με το ταίρι σας οι ώρες είναι πολύ θετικές.

Για την Τρίτη 21/10, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο της Παρθένου, στις 6:29 πραγματοποιεί αρνητικό τετράγωνο με τον Άρη, και στις 14:11 εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού. Συμπέρασμα: μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες είναι ευνοϊκές οι συνθήκες για ζωηρούς ερωτευμένους. Μέσα στην ημέρα όμως να είστε προσεκτικοί σε ό,τι κάνετε είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα κάνετε κάπου ένα μικρό λάθος που κάποιοι θα το γιγαντώσουν σαν την μαγική φασόλια. Τέλος να αποφύγετε να ανταλλάξετε λόγια που οδηγούν σε παρεξηγήσεις και να μην δεσμευτείτε αν δεν είστε σίγουροι για τις προθέσεις των άλλων.

Για την Τετάρτη 22/10, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Ζυγού, στις 12:09 πραγματοποιεί δυσμενή τετράγωνο με τον Πλούτωνα, στις 17:24 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό. Συμπέρασμα: η μέρα είναι πολύ εκνευριστική σε όλα και απαιτείται από όλους μας να είστε και είμαστε ψύχραιμοι. Όσοι όμως έχετε ερευνητικό μυαλό και πρόθεση πιθανόν να μείνετε έκπληκτοι από ό,τι βρείτε ή σας πληροφορήσουν. Επίσης οι αναποδιές, το πιο ελαφρύ είναι μέσα στο παιχνίδι, παρά πολύ Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαήμερου έχουν να δοκιμαστούν πολύ ακραία και όσοι περάσουν τις πρωτόγνωρες εμπειρίες είναι οι τυχεροί με το τζακποτ. Προσέχετε να μην πέσετε σε λάθη και εκτεθείτε γιατί σήμερα είναι πανεύκολο.

Για την Πέμπτη 23/10, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Ζυγού, στις 0:25 συμπορεύεται με τον ανάδρομο Ερμή, στις 0:50 ο Δίας πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Β. Δεσμό της Σελήνης, στις 3:46 η Σελήνη συμπορεύεται με τον Β. Δεσμό της, δυο λεπτά αργότερα πραγματοποιεί και αυτή θετικό εξάγωνο με τον Δια. Στις 14:57 ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 20:21 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Άρη, στις 23:52 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού. Συμπέρασμα: σε αντιθεση με την προηγούμενη μέρα οι συνθήκες όλες είναι ακραίες θετικές και οι ενδείξεις είναι από τις πρώτες νυκτερινές ώρες που είναι και ιδανικές για τους ερωτευμένους, ταυτόχρονα υπάρχουν και οι στιγμές ηρεμίας για όσους είχαν ή έχουν τεντωμένα νεύρα. Με την αλλαγή ζωδίου από τον Ήλιο και της Αφροδίτης όλα αποκτούν πολύ πιο ερωτική και σεξιστική συμπεριφορά. Γεγονός που δίνει στην μέρα σημαντικό πεδίο δράσης από τους ενδιαφερόμενους. Προσέχετε να μην είστε το ερωτικό ούτε το οικονομικό αντικείμενο της στυγνής εκμετάλλευσης.

Για την Παρασκευή 24/10, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του ζυγού, στις 0:09 εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού, δυο λεπτά πιο μετά συμπορεύεται με την Αφροδίτη, στις 0:56 η Σελήνη συμπορεύεται με τον Ήλιο και έχουμε την φάση της νέας Σελήνης και της Ηλιακής έκλειψης. Στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 9:28 η Σελήνη συμπορεύεται με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, στις 21:15 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Συμπέρασμα: το πιο σημαντικό γεγονός της μέρας είναι η φάση της νέας Σελήνης και Ηλιακής έκλειψης που πραγματοποιείτε στην μηδενική μοίρα στο ζώδιο του Σκορπιού. Ο επηρεασμός αυτός βγαίνει σε όσους έχουν γενέθλια από τις 19 έως τις 29 του μήνα, αφορά τον σταθερό σταυρό των ζωδίων, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι. Η παρουσία και του Δια στα όρια του τέλους του δεύτερου δεκανού, αφορά όσους έχουν γενέθλια κοντά στις 10 του μήνα ή πλανήτες στις 20ες ζωδιακές μοίρες του σταθερού σταυρού. Για την ημέρα της έκλειψης δεν τρέχει τίποτα όλα είναι μια χαρά, εκτός αν υπάρχουν εκκρεμείς ερωτικές υποθέσεις όπου πηγάζουν διάφορες απαιτήσεις, σχέσεων, υποσχέσεων και ερωτικών δολοπλοκιών. Η λύση είναι η αναγνώριση και η ηθική τακτοποίηση των προβλημάτων. Αν δεν υπάρχει αυτό σε εξέλιξη ή πορεία εδώ και καιρό, τότε οι αδέσμευτοι να είναι έτοιμοι να ερωτευτούν κεραυνοβόλα. Το ότι η όποια, πιθανή, σχέση ξεκινήσει με την επιρροή της έκλειψης ενέχει πάντα ένα ξαφνικό ξενέρωμα ένα πρωινό. Φροντίστε να μην απογοητευτείτε. Τις ίδιες περίπου συνθήκες έχουν και τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, και Αιγόκεροι, που έχουν γενέθλια από τις 17 και μετά ή για τους γνωρίζοντες αστρολογία· πλανήτες από την 22η δεύτερη μοίρα των παρορμητικών. 



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top