Για το Σάββατο 11/10, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Ταύρου, στις 2:17 ο Ήλιος πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Δια, στις 3:48 η Σελήνη πραγματοποιεί αρνητική αντίθεση με τον Κρόνο, στις 12:09 η Αφροδίτη πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό, στις 18:50 η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο των Δίδυμων,  στις 19:07 ο Άρης πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Β. Δεσμό της Σελήνης. Συμπέρασμα: ανήσυχο και θορυβώδες από αγωνιά είναι όλο το Σάββατο από τις πρώτες πρωινές ώρες. Η μέρα βοηθάει όμως και τους ανυσυχουντες ερωτικά να είναι ποιο δραστήριοι, πιο πολύ για ένα γινάτι, όχι γιατί ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα, και μπορούν να ερωτευτούν ή και να αισθάνονται ερωτευμένοι μέχρι τις 19:00, ο πραγματικός ερωτάς έρχεται και σας βρίσκει σε κάποια έξοδο αν είστε αδέσμευτοι ή έστω σε μια βραδινή βόλτα με το ταίρι σας. 

Για την Κυριακή 12/10, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο των Δίδυμων, στις 4:06 πραγματοποιεί δυσμενή τετράγωνο με τον Πλούτωνα, στις 18:57 ο Ήλιος συμπορεύεται με τον Β. Δεσμό της Σελήνης, στις 20:10 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενή τετράγωνο με τον Χείρωνα, στις 20:56 θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό. Συμπέρασμα: η Κυριακή είναι μια φυσική συνεχεία του Σαββάτου, μέχρι το πρωί μπορείτε να είστε στη αγκαλιά του ερωτικού μορφέα, και πιστέψτε με σήμερα Κυριακή έχει πολύ καλή διάθεση που απλώνεται σε όλη τη μέρα. Από το απόγευμα και μετά να δείτε πιο θετικά τις εξελίξεις και τις παρέες και αναλογιστείτε την εξέλιξη της πορείας που έχει η σχέση σας. Γενικά πρέπει να δείτε με ρεαλιστική οπτική την δημόσια εικόνα σας και την θέση σας στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Κάποια νεύρα, γνώμες, απόψεις ή και έντονη κριτική, πιθανόν από μεγαλύτερα σας άτομα ή από άτομα που να πιστεύουν ότι σας ελέγχουν, αόρατα, να σας βγάλουν εκτός εαυτού και να ζητήσουν την συμμόρφωση σας. Αν δεν βρείτε άμεσα λύση ηρεμία θα βρείτε από τις πρώτες νυκτερινές ώρες της Δευτέρας.

Για την Δευτέρα 13/10, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο των Δίδυμων, στις 0:33 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με την Αφροδίτη, στις 3:35 θετικό εξάγωνο με τον Δια, στις 6:07 θετικό τρίγωνο με τον Β. Δεσμό της, στις 7:03 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Ήλιο, στις 8:12 δυσμενή αντίθεση με τον Άρη, στις 20:58 θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή. Συμπέρασμα: οι αισθηματικές σας ανάγκες, ενίοτε, και ερωτικές βρίσκουν ιδανικό πλαίσιο τις πρώτες νυκτερινές ώρες, τα ξημερώματα, όποτε οι ερωτευμένοι έχουν πεδίο δράσης. Ταυτόχρονα είναι πολύ καλή μέρα για επαγγελματικές υποθέσεις που έχουν κόλληση, ακόμα και με τον ανάδρομο σήμερα είναι πολύ καλές οι συνθήκες, να τις εκμεταλλευτείτε και να συναντήσετε αυτούς που θέλετε. Περιορίστε τις, πιθανές, αγορές σας.

Για την Τρίτη 14/10, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο των Δίδυμων, στις 2:30 εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 11:32 η Αφροδίτη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Δια, στις 12:18 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα. Συμπέρασμα:  μια πολύ ερωτική και συναισθηματική μέρα· οι ερωτευμένοι πρέπει να είναι μαζί για να νιώσουν το γλυκό παραμύθι της αγάπης πριν την καταιγίδα!

Για την Τετάρτη 15/10, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 0:02 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Πλούτωνα, στις 5:19 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Χείρωνα, στις 6:07 δυσμενή τετράγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό, στις 9:39 η Αφροδίτη συμπορεύεται με τον Β. Δεσμό της Σελήνης, στις 10:19 ο Ήλιος πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Άρη, στις 16:01 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Β. Δεσμό της, σαράντα τέσσερα λεπτά αργότερα επαναλαμβάνει την ίδια όψη με την Αφροδίτη, στις 21:35 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Κρόνο, και στις 21:12 πραγματοποιεί το τελευταίο τετράγωνο του κύκλου της με τον Ήλιο και δυσμενή τετράγωνο μαζί του. Συμπέρασμα:  ιδανική νύχτα και ανάλογο ξημέρωμα. Μια πολύ ενδιαφέρουσα μέρα τόσο για τα αισθηματικά σας όσο και για τα επαγγελματικά σας μπορεί να έχετε δυσκολίες αλλά όλα κινούνται προς το τέλος μέσα από εμπόδια που ίσως τα νομίζετε δυσθεώρητα κατά το τέλος της μέρας. Οι επαγγελματικά ενδιαφερόμενοι να βρείτε τα δύσκολα σημεία και να ετοιμαστείτε για αυτά. Οι αισθηματικά ενδιαφερόμενοι να θυμούνται ό,τι όλα κινούνται μέσω των επιλογών τους.

Για την Πέμπτη 16/10, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 2:26 πραγματοποιεί δυσμενή τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή, στις 13:29 εισέρχεται στο ζώδιο του λέοντα, στις 23:39 ο Ήλιος συμπορεύεται με τον ανάδρομο Ερμή. Συμπέρασμα: οι πρώτες νυχτερινές ώρες απαιτούν ηρεμία, αν δεν τις έχετε τότε το υποσυνείδητο, ενδεχόμενα, θα βγάλει κάποια μηνύματα – όνειρα που ίσως σας ανησυχήσουν. Μια πιθανή έξοδος είναι μέσα στο ξαφνικό και το λογικό των φίλων σας, να μην την αρνηθείτε, καθώς κάποιοι φίλοι θέλουν να σας ενημερώσουν αλλά και να σας εμπλέξουν σε ξένες υποθέσεις, μην τους κάνετε το χατίρι να σας χειριστούν.

Για την Παρασκευή 17/10, η Σελήνη είναι για δεύτερη εβδομάδα στο ζώδιο του λέοντα, στις 4:48 ο ανάδρομος Ερμής πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Άρη, στις 17:57 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό, στις 20:55 ο ανάδρομος Ερμής συμπορεύεται με την Αφροδίτη. Συμπέρασμα: όλα είναι ένα πρόβλημα, σε πιθανές διενέξεις να μην είστε εσείς μέρος από το πρόβλημα καθώς μια αισθηματική ιστορία θέλει να επανέλθει ξανά στην ζωή κάποιων. Γενικά, να μην έχετε το μυαλό σας αλλού καθώς οι εναλλαγές συνθηκών από το απόγευμα και μετά έχουν το κυρίαρχο ρόλο. Αργά, το βράδυ όσοι μπορείτε, και θέλετε φυσικά, μπορείτε να είστε με παλιούς φίλους ή φίλες· οι εκπλήξεις είναι ωραίες όταν τις αναζητούμε, όταν δεν τις επιζητούμε είναι δυσάρεστες. 



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top