Για το Σάββατο 27/9, Η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 3:52 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, στις 14:25 θετικό εξάγωνο με τον ορθόδρομο Πλούτωνα, στις 21:00 θετικό τρίγωνο με τον Χείρωνα, και στις 22:38 δυσμενή τετράγωνο με τον Δια. Συμπέρασμα: μια πολύ δύσκολη μέρα που ίσως είναι εύκολη μόνο για όσους είναι αμέτοχοι από όλα. Γενικά όμως είναι πολύ θετικές οι συνθήκες για γνώση, κοινωνικές επαφές και για ανοιχτά χαρτιά σε όσους δεν φοβούνται τίποτα. Ταυτόχρονα όσοι αποφασίσουν βραδινή έξοδο ή το να βρεθούν με φίλους ας προσέχουν τα λόγια τους, οι παρεξηγήσεις είναι στην πρώτη γραμμή.

Για την Κυριακή 28/9, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 1:39 ο Ερμής εισέρχεται και αυτός στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 7:46 η Σελήνη πραγματοποιεί συμπόρευση με τον Κρόνο, και στις 23:30 θετικό εξάγωνο με την Αφροδίτη. Συμπέρασμα: φαρμακερή γνώση, γλώσσα και συμπεριφορά, κερδισμένοι είναι οι έχοντες εγκράτεια γλώσσας, συμπεριφοράς και ενεργειών. Οι βράδυνες έξοδοι, παρέες δίνουν πολύ ευχάριστο βράδυ.

Για την Δευτέρα 29/9, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 1:50 εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη, στις 11:42 πραγματοποιεί δυσμενή τετράγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, στις 13:10 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ήλιο, στις 21:34 συμπορεύεται με τον Άρη, στις 23:52 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού. Συμπέρασμα: η αρχή της εβδομάδας είναι δύσκολη καθώς πολλοί θα θελήσουν να πιάσουν το έξυπνο πούλι από την μύτη, μόνο που είναι ένα και οι κυνηγοί πολλοί· ο νικητής ένας. Το ενδιαφέρον είναι από το απόγευμα που οι σωστές ενέργειες είναι λίγες και πολύ κερδοφόρες για όσους γνωρίζουν το τρόπο να τις διατηρήσουν.

Για την Τρίτη 30/9, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Τοξότη, στις 4:00 πραγματοποιεί δυσμενή τετράγωνο με τον Χείρωνα, στις 4:46 θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό, στις 6:28 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Δια, στις 12:45 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Χείρωνα. Συμπέρασμα: η νύχτα θέλει γνώση και ηρεμία, οξύτητα πνεύματος (!) για όσους δεν κοιμούνται, και είναι μια πολύ καλή μέρα για φιλική βόλτα στα μαγαζιά ή οπουδήποτε αλλού. Οι φίλοι είναι πολύ ευχάριστοι μαζί και η μέρα. Να την αδράξετε!

Για την Τετάρτη 1/10, Καλό Μήνα, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Τοξότη, στις 7:40 εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 10:37 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ερμή, στις 10:51 πραγματοποιεί δυσμενή τετράγωνο με την Αφροδίτη, στις 16:59 θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, στις 22:32 το πρώτο τέταρτο του σεληνιακού της κύκλο με τον Ήλιο. Συμπέρασμα: Φιλικές επαφές είναι στα θετικά της μέρας όπως και οι ζήλιες από γυναίκες, αν ανήκετε στο ισχυρό φύλο να το απολαύσετε, αν είστε στο ασθενές (αλλά ισχυρό) φύλο φυλαχτείτε! Η μέρα δεν ευνοεί θετικά τις ανέσεις ούτε τις εύκολες λύσεις, αντίθετα απαιτεί την σκληρή δουλεία και την υπευθυνότητα. Κάποιοι πιθανόν που θέλουν να ξεφύγουν από την πεπατημένη οδό ενδεχόμενα να πέσουν σε λακκούβες. Το βράδυ να βάλετε σε αναδιάταξη τα σχέδια σας και τους στόχους σας.

Για την Πέμπτη 2/10, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 2:48 συμπορεύεται με τον Πλούτωνα, στις 8:26 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Χείρωνα, στις 9:11 δυσμενή τετράγωνο με τον Ουρανό, στις 16:57 δυσμενή τετράγωνο με τον Β. Δεσμό της, και στις 19:17 θετικό εξάγωνο με τον Κρόνο. Συμπέρασμα: Οι νυχτερινές ώρες είναι ιδανικές για εραστές με το πάθος σε όλο του μεγαλείο, από τις πρώτες ώρες της μέρας και μέχρι τις πρώτες βράδυνες τα νεύρα χαλάνε τα σχέδια σας και την καλή σας εικόνα στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Αν όμως τα πάτε καλά το βράδυ σίγουρα έχετε πολύ καλή αποτίμηση και τα κέρδη σας να είναι σε μεγάλο βαθμό.

Για την Παρασκευή 3/10, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 10:59 εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 14:43 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ερμή, και στις 18:53 θετικό τρίγωνο με την Αφροδίτη. Συμπέρασμα: η νύχτα είναι για ηρεμία και ύπνο, ενδεχόμενες φραστικές παρεξηγήσεις ή συζητήσεις με δυσκολία κατανόησης πιθανόν να κουράσουν και να μην βρείτε λύσεις ή ακόμα και ανταπόκριση αν ζητήσετε βοήθεια. Οι πρώτες απογευματινές ώρες υπόσχονται κάποιου είδους λύση στα προηγούμενα προβλήματα. 



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top