Για το Σάββατο 30/8, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Ζυγού, στις 11:52 εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 23:41 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα. Συμπέρασμα: μέχρι το πρωί προσέχετε τα πάντα, το τι λέτε και κάνετε· ειδικά το τι «θεραπεία» εφαρμόζετε στις βιτρίνες, και αν θεραπεύεστε από την εσωτερική σας παρόρμηση. Από τις βράδυνες ώρες ή αν θέλετε και από το πρωί μπορείτε να ακούσετε ότι θέλετε και να τα μεταλλάξετε σε ό,τι εσείς θέλετε να ακούσετε. Όταν ξυπνήσετε, μην παραπονεθείτε για τον πονοκέφαλο.

Για την Κυριακή 31/8, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 2:16 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ήλιο, γεγονός που χαρίζει ηρεμία και ξεκούραση λόγω ώρας ή και ιδανικής ένωσης των εραστών. Στις 7:00 πραγματοποιεί αρνητικό τετράγωνο με τον Δια, στις 9:09 θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα. Πρωινό συμπέρασμα: οι πολύ πρωινοί τύποι μάλλον είναι στα χειρότερα τους για την Κυριακή το πρωί, αν είναι δυνατόν ας συνεχίσουν τον ύπνο τους. Όσοι δεν μπορούν ας βάλουν τις υποθέσεις τους ή ό,τι πιθανόν να τους ενδιαφέρει σε μια σειρά· αν υπάρχουν προβλήματα καλό είναι να βρεθούν λύσεις καθώς το πρωινό είναι ιδανικό. Στις 17:52 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με το Χείρωνα και στις 22:10 συμπορεύεται με τον Κρόνο. Οι πρώτες βράδυνες ώρες είναι πολύ πιεστικές και ψυχαναγκαστικές, αποφύγετε τις λεκτικές κόντρες και εκμεταλλευτείτε τις θετικές ευκαιρίες.

Για την Δευτέρα 1/9, Καλό μήνα, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 4:51 πραγματοποιεί συμπόρευση με τον Άρη, στις 10:16 η Σελήνη έχει δυσμενές τετράγωνο με την Αφροδίτη, στις 18:39 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ερμή, και στις 20:16 εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη. Συμπέρασμα: ένα δυναμικό ξημέρωμα με ανησυχία και ό,τι προκύψει. Οι πρώτες ώρες της μέρας πολύ εύκολα θα χαρακτηριστούν σπάταλες στα χρήματα, ή στην χειρότερη των περιπτώσεων να έχουμε το αντίθετο· σοβαρή έλλειψη χρημάτων. Το βράδυ είναι θετικό για κουβέντα και φιλική επικοινωνία ή επεξεργασία για ποίκιλλα θέματα οικογένειας ή σπιτιού, να αποφύγετε τις οριστικές αποφάσεις θα χρειαστεί οπωσδήποτε να ξαναδείτε πιο προσεκτικά τα γεγονότα ή συμβάντα.

Για την Τρίτη 2/9, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Τοξότη, στις 7:18 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, στις 8:37 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, στις 14:11 πραγματοποιεί την πρώτη σεληνιακή φάση του κύκλου της και έχει με τον Ήλιο δυσμενή τετράγωνο, στις 15:10 έχει θετικό τρίγωνο με τον Δια. Συμπέρασμα: οι εμπνεύσεις σχεδιάζονται και πρέπει να εφαρμοστούν, ας είναι και στα όνειρα ή στα ψέματα. Όσοι προτρέχουν θα έχουν ζημία. Από το μέσον της μέρας όλα είναι πιο βατά και έχουν θετικές εξελίξεις εκείνο που θα ήθελα είναι να μην υπερβάλετε και να μην υποκύψετε στους πειρασμούς του τραπεζίου και της παρέας είτε αυτό είναι μεσημέρι είτε βράδυ.

Για την Τετάρτη 3/9, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Τοξότη, στις 0:19 πραγματοποιεί αρνητικό τετράγωνο με τον Χείρωνα, και στις 0:38 θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό, στις 7:53 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Β. Δεσμό της. Πρωινό Συμπέρασμα: η νύχτα είναι για εραστές· αρκεί να είναι κοντά. Το πρωινό είναι θετικό για κουβέντα και σχέδια, για την εξέλιξη των παιδιών, όσοι έχουν ή για τα ευρύτερα κοινωνικά σχέδια σας μαζί με το σύντροφο σας. Στις 19:10 ο Ήλιος πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα, στις 21:06 η Σελήνη τώρα επαναλαμβάνει την ίδια όψη με την Αφροδίτη. Συμπέρασμα: αν είστε με παρέα έχετε ένα ευχάριστο και καλό βράδυ όπου και αν είστε και μάλιστα δεν θα σας λείψουν οι κοινωνικές ευκαιρίες. Αν τώρα προτιμήσετε να μείνετε το σύντροφο σας οι συνθήκες είναι πολύ καλές για μια βόλτα ή για ό,τιδηποτε άλλο προκύψει ανάμεσα σε εραστές.

Για την Πέμπτη 4/9, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Τοξότη, στις 1:14 αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 6:03 πραγματοποιεί αρνητικό τετράγωνο με τον Ερμή. Πρωινό Συμπέρασμα: η νύχτα απαιτεί ηρεμία και τρυφερή στοργή. Και όσοι κοιμούνται με καθαρό μυαλό το πρωί βρίσκουν λύσεις. Στις 11:28 η Σελήνη σχηματίζει θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, στις 19:56 συμπορεύεται με τον ανάδρομο Πλούτωνα και στις 21:44 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ήλιο. Συμπέρασμα: από το μέσο της μέρας· οι λύσεις που λέγαμε το πρωί, βέβαια αν θέλετε μπορείτε να διανύσετε την μέρα σας ευχάριστα μέχρι το απόγευμα, άλλωστε σιγά και σταθερά δροσίζει και οι απογευματινές ώρες είναι ιδανικές. Βέβαια, αν έχετε έξοδο απόψε η βράδια είναι ιδανική θα περάσετε καλά είτε με παρέα είτε με τον άνθρωπο σας, επιλέγετε!


Για την Παρασκευή 5/9, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 3:20 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Χείρωνα, είκοσι ένα λεπτά αργότερα δυσμενή τετράγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό, στις 7:57 θετικό εξάγωνο με τον Κρόνο, στις 10:27 δυσμενή τετράγωνο με τον Β. Δεσμό της, στις 18:08 θετικό εξάγωνο με τον Άρη και στις 20:06 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου. Συμπέρασμα: η μέρα είναι πολύ ανάποδη, τα πάντα είναι μια στο καρφί και δυο στο πέταλο, χρειάζεται ψυχραιμία, αποφασιστικότητα και σχέδιο σε ότι έχετε προγραμματίσει, ηρεμία και λύσεις θα βρείτε από τις απογευματινές ώρες, είναι λογικές ψυχρές και ρεαλιστικές, η επιλογή είναι δική σας. 



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top