Έρωτας Σεξ, Ερωτική Λίμπιντο και Πορνεία

Έχουν χυθεί τόνοι ηλεκτρονικού μελανιού και έχουν γραφτεί αμέτρητες ηλεκτρονικές σελίδες για να διαβάζει κάποιος τις ερωτικές τάσεις και συμπεριφορές των ζωδίων. Κανείς όμως δεν λέει τι πρέπει να προσέχουμε! Κανείς δεν λέει τι πρέπει να διαβάζουμε σε έναν αστρολογικό χάρτη. Κανείς δεν λέει τι μας κάνει να συμπεριφερόμαστε με συγκεκριμένο ερωτικό τρόπο σε άλλα κράτη, πόλεις ή περιοχές. Αλλά, όλοι διαφημίζουν τις ερωτικές ευκαιρίες και τονίζουν το πώς συμπεριφέρονται τα ζώδια στο κρεβάτι, τι κάνουν στο σεξ, τι προτιμούν στον ερωτικό τους σύντροφο, τι πρέπει να κάνει κάποιο ζώδιο για να ρίξει ένα άλλο ζώδιο. Κανείς δεν μπαίνει σε βάθος για να δώσει σωστές πληροφορίες για να προσέχουμε και να έχουμε. Όλοι έχουν πέσει στην επιφανειακή εικόνα της εμπορικής ανταπόδοσης. Η ανταπόδοση αυτή έχει τις ρίζες της στον έντυπο τύπο και στην ασχετοσύνη των δημοσιογράφων που γράφανε από παλιότερες εποχές τα ζώδια γιατί «γνωρίζουν τι θέλουν» οι αναγνώστες των αστρολογικών στηλών.
Πολλοί από εμάς, άνδρες και γυναίκες, απορούν ή καλύτερα αποστρέφουν τη κεφαλή τους, δηλώνοντας και την απέχθεια τους, όταν τύχει τυχαίως ή και σκοπίμως να έχουν συναντηθεί με άτομα, κύριος γυναίκες, όπου η ζωή τους έταξε να είναι ερωτικοί εξυπηρετητές άλλων. Αυτά δημόσιος. Για την ιδιωτική ζωή στην κρεβατοκάμαρα και πίσω από τις κλειστές πόρτες λέγονται πολλά. Λίγοι τα δημοσιοποιούνε, ακόμα πιο λίγοι είναι όσοι τα παραδέχονται. Εμείς στο παρόν κείμενο δεν θα σταθούμε, στα κοινωνικά statusόπου δημιουργούν τους ερωτικούς συντρόφους επί αμοιβή, αλλά στο γραφτό του κάθε ανθρώπου. Δεν έχει καμία σημασία αν κάποιο άτομο γεννηθεί από πλούσια ή φτώχια οικογένεια· το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον, λέει μια παροιμία.
Σε αυτήν την ανάλυση μας θα σταθούμε σε μια Σεξουαλική ιστορική προσωπικότητα στην ιστορία των Αθηνών. Μια ονομαστή γυναίκα, που ποτέ δεν απαρνήθηκε αυτό το οποίο τάχθηκε από το πεπρωμένο της. Καθώς έγινε και τραγούδι από τον Κώστα Καλδάρα το 1988, όπου Σε μια συνέντευξή της στο περιοδικό “Ένα”, το 1990 , αναφέρει ότι:
«Κανένα απολύτως παράπονο δεν έχω, ούτε από την κοινωνία, ούτε από κανέναν, τι μου φταίει δηλαδή η κοινωνία; Αφού το’παμε από μικρή, πώς να το εξηγήσω, τον ήθελα τον άντρα, τον λιγουρευόμουνα. Όχι, όχι, δεν μετάνιωσα για τίποτε»!
Η γυναίκα που το είπε αυτό, είναι μια διάσημη ιερόδουλη της Αθηνάς, η Γαβριέλλα Ουσάκοβα, (Gabriela Ousakova).
Το να θέλει κάποιος να εκτίμηση την ζωή της είναι από μόνο του δίκοπο μαχαίρι, καθώς τα έχει πει όλα μόνη της και δεν έχει αφήσει περιθώρια παρερμηνείας. Μεγάλο μειονέκτημα όμως είναι ότι δεν έχουμε τον ακριβή τόπο και την ώρα την γέννησης της. Όποτε μέχρι στιγμής κανείς αστρολόγος δεν έχει μπει σε κόπο να αναλύσει σε βάθος το ωροσκόπιο της γι’ αυτό και δεν υπάρχουν αστρολογικά παραδείγματα. Άγνοια ή ανικανότητα; Η κρίση είναι δική σας. Αν κάποιος θέληση να κάνει αυτή την προσπάθεια αντλεί πληροφορίες από τις πλανητικές θέσεις της ημέρας. Αυτές, θα χρησιμοποιήσω και εγώ· με την διάφορα ότι προχωράω πολύ πιο μπροστά χρησιμοποιώντας τις τεχνικές της σύγχρονης αστρολογίας. Επίσης όλοι γνωρίζουμε ότι η γυναίκα αυτή έζησε την ζωή της στην Ελλάδα και μάλιστα στην Αθηνά στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων. Οι πληροφορίες αυτές είναι, εν μέρη και η άκρη του νήματος για να εξηγήσουμε, αστρολογικά πια, γιατί αυτή η γυναίκα βίωσε ό,τι βίωσε στην ηλικία των 5 ετών και μετέπειτα σταδιοδρόμησε, αν μπορούμε να το πούμε και έτσι, σαν Ιερόδουλη αφήνοντας το σημάδι της σε μια ολόκληρη γενιά· έχοντας μάλιστα γίνει και λαϊκό τραγούδι.
Σαν τόπο γέννησης χρησιμοποιώ την πρωτεύουσα του κράτους, και αυτή είναι η Μόσχα, θα μπορούσα να έχω μια οποιαδήποτε άλλη πόλη που να είναι κοντά στο ελληνικό στοιχείο, πχ Οδησσό ή Σεβαστούπολη. Από την ερευνά μου στο ωροσκόπιο της δεν αλλάζουν και πολλά, οποία ώρα και να χρησιμοποιήσουμε τα αποτελέσματα είναι πολύ μακριά από την ζωή που έζησε. Όποτε θέλουμε κάτι πιο δυνατό που να δικαιολογεί στην συνεχεία την πορεία της ζωής της. Θα μπορούσα να προχωρήσω με το secondary ή το Solar arc ώστε να έχω ένα κατά προσέγγιση γενέθλιο ωροσκόπιο με γεγονότα. Όλα αυτά είναι πολύ μακριά, από το επιθυμητό στην παρούσα περίπτωση· καθώς στηρίζομαι στην πρόταση της που είναι πολύ ρεαλιστική· στην μετάβαση της από την Ρωσία στην Κωνσταντινούπολη με τελικό προορισμό την Ελλάδα ώσπου να κατάληξη στην περιοχή των Εξαρχείων στην Αθήνα όπου άφησε και την δική της ιστορία.
Τα στοιχεία που χρησιμοποιώ είναι 6η Ιουνίου 1916, Νέο ημερολόγιο, σαν τοποθεσία γέννησης την Μόσχα και ώρα γέννησης την 12:00 μεσημβρινή τοπική ώρα Μόσχας με διάφορα από G.M.T ή U.T –2:30. Εδώ χρειάζεται να επαναλάβω ότι μέσα στην ημέρα τα στοιχεία που αναφέρονται στην παρούσα ανάλυση αλλάζουν ελάχιστα. Η 12:00 μεσημβρινή όμως μας δίνει ένα ξεχωριστό σημείο όπου αν κάποιο άτομο βίωση την εμπειρία του Parans, «κουβαλάει» για την μετέπειτα ζωή του την εμπειρία αυτή ενώ την αποζητά και σαν τρόπο ζωής.

Ο Αστρολογικός Χάρτης της Γαβριέλας
Το χαρακτηριστικό στον χάρτη της Γαβριέλας είναι η Q2 αστρολογική όψη του Ουρανού με την Λίλιθ. Η Όψη αυτή μας δίνει μια πινελιά, όπου ενδέχεται, να εκδηλωθεί κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες.
Το τελευταίο είναι η άκρη του αστρολογικού νήματος για να ανιχνεύσουμε την αιτία για την ζωή της Γαβριέλας Ουσάκοβα. Όπως γνωρίζετε οι πιο έμπειροι στην αστρολογία υπάρχουν πολλοί αστρολογικοί παράγοντες για να έχει κάποιος μια έκδηλη και έκφυλη ερωτική ζωή, συμπεριφορά ή και τρόπο ζωής. Ένας αστρολογικός παράγοντας είναι ξεκάθαρος και αφορά αυτό το οποίο μάχονται στα μάτια της κοινωνίας και αποζητούν στις απαγορευμένες ή και νόμιμες ερωτικές νύχτες. Αυτός ο παράγοντας είναι η Μαύρη Σελήνη ή η Λιλιθ όπως την γνωρίζουμε με το άλλο της όνομα. Αντιπροσωπεύει για άντρες και γυναίκες την ερωτική και μόνο λίμπιντο και τίποτα άλλο. Δεν είναι τυχαίο ότι άτομα του γυναικείου φύλου που έχουν τονισμένη την Λίλιθ στο ωροσκόπιο τους έχουν έντονα τα ερωτικά χαρακτηρίστηκα και ξυπνούν στο αντρικό φύλο τον ερωτικό τους, κυρίαρχο και βίαιο (;), χαρακτήρα ενώ έχουν πληθώρα θαυμαστών για ένα και μοναδικό σκοπό. Το ίδιο φαινόμενο έχουν και οι άντρες στο γυναικείο φύλο.

Το ταξίδι που σημάδεψε μια ζωή

Θα σταθώ στην μετακίνηση της Γαβριέλας από την Ρωσία στην Κωνσταντινούπολη, όπου κατά την μετακίνηση της Ουσάκοβα με την οικογένεια της, για να βίωση την εμπειρία του δικού της και μόνο Parans, όταν η Γαβριέλα ήταν 5 ετών, μέσα το καράβι αφορμή ήταν ενας τούρκος που της έδωσε ένα πεντόλιρο και την αποπλάνησε. Για να φτάσει να πει εν έτη 1990 στο περιοδικό «Ένα» το: «Κανένα απολύτως παράπονο δεν έχω, ούτε από την κοινωνία, ούτε από κανέναν, τι μου φταίει δηλαδή η κοινωνία; Αφού το’παμε από μικρή, πώς να το εξηγήσω, τον ήθελα τον άντρα, τον λιγουρευόμουνα. Όχι, όχι, δεν μετάνιωσα για τίποτε!».


Ο ΑστροΧαρτοΓραφικός, γενέθλιος, χάρτης της μετακίνησης της
Στον παραπάνω χάρτη παρατηρούμε ότι για να φτάσει κάποιος με καράβι από την Ρωσία στην Κωνσταντινούπολη πρέπει να διάσχιση την Μαύρη Θάλασσα, διακρίνουμε ότι πάνω από την Μαύρη θάλασσα πολύ κοντά στην βόρεια απόκλιση της Σεβαστούπολης που είναι πιο νότια από την Οδησσό, υπάρχει ένα «ασήμαντο» Crossing πλανητών· το οποίο σαν πεδίο δράσης έχει 160 χιλιόμετρα εκατέρωθεν του κάθε πλανήτη και αντίστοιχα του σημείου διασταύρωσης πιο «απλά» εκτός από Crossing, ονομάζεται και Parans, σύμφωνα με την αστρολογική τεχνική της Astro*Carto*Graph. Αυτή η βόρεια απόκλιση έχει εφαρμογή σε όλο το μήκος του πλανήτη, το πιο ισχυρό σημείο της είναι πάνω από την Μαύρη Θάλασσα διότι εκεί είναι η διασταύρωση των πλανητών και τα 160 χιλιόμετρα καλύπτουν όλη την θαλάσσια περιοχή της Μαύρης Θάλασσας και χερσαίο τμήμα της Ρουμανίας και Βουλγαρίας. Οποιοδήποτε άτομο που έχει αυτό το Parans στο γενέθλιο του χάρτη με αυτήν την συγκεκριμένη αστρολογική επιρροή σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη σε αυτήν, και μόνο, την βόρεια απόκλιση, βιώνει την συγκεκριμένη επιρροή. Για την Γαβριέλα στην Μαύρη Θάλασσα είναι το μέγιστο της αστρολογικής επιρροής και από αυτό το σημείο βρέθηκε, ταξιδιώτης με φυσική υπόσταση η Γαβριέλα. Βρισκόμενη εκεί, η διασταύρωση του Parans της Μαύρης Σελήνης με τον Γωνιακό 7ο οίκο από αστρολογική όψη 120ο και με τον Ερμή στο 7ο οίκο από αστρολογική όψη 90ο το Crossing αποκτά τρομερή επιρροή και σε συνεχεία εμπειρία για το άτομο το οποίο βιώνει την εμπειρία αυτή. Στην περίπτωση μας είναι ένα μικρό κοριτσάκι στην ηλικία των 5 ετών.
Σκόπιμα δεν προχωράω σε περαιτέρω ανάλυση του Parans αυτού.
Προχωράω όμως στον ίδιο ΑστροΧαρτοΓραφικό χάρτη σε έτερο Parans το οποίο είναι κρίσιμο ως προς την δραστηριότητα του ατόμου· στην περίπτωση μας, της Γαβριέλας. Όπως όλοι γνωρίζουμε ο 10ος οίκος είναι και ο οίκος της σταδιοδρομίας μας. Πάνω από το Αιγαίο πολύ κοντά στο νότιο ακρωτήριο της Ευβοίας, κοντά στο Σούνιο και στην δυναμική περιοχή προβολής του Άρη με τον 10ο οίκο που αντιπροσωπεύει την καριέρα και την καθιέρωση ενός ατόμου βρίσκεται η Πρωτεύουσα της Ελλάδας η Αθήνα όπου και έμεινε μόνιμα έως την δολοφονία της η Ουσάκοβα. Ο Άρης είναι η ερωτική δραστηριοποίηση, το Sex από τον άντρα, και η Αθήνα δονείτε από αυτήν την επιρροή της Ουσάκοβα. Ταυτόχρονα, πάνω από την Κεφαλονιά και την Πρέβεζα υπάρχει ένα άλλο σημαντικό Parans το οποίο συμβάλει στην φήμη της, την οποία κέρδισε από την επαγγελματική της δραστηριότητα. Το Crossing αυτό αποτελείτε από τον Άρη που είναι σε αστρολογική όψη συνόδου στον Γωνιακό 1ο οίκο και από τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης σε αστρολογική όψη 120ο. Εύκολα είναι κατανοητό ότι το συγκεκριμένο Parans εύκολα προσδίδει φήμη από τις ενέργειες του ατόμου στην καριέρα του, στην περίπτωση μας από τις υπηρεσίες όπου προσέφερε η Γαβριελα. Οι ενέργειες της και οι πρωτοβουλίες της αυτές την έκαναν ξακουστή. Ο 1ος  οίκος με της πρωτοβουλίες του καθιέρωσε τον οίκο της καριέρας και της κοινωνικής καθιέρωσης, που είναι ο 10ος οίκος.
__
Video

 




0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top